Дневни хороскоп за 22. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом професионалном изражавању, али постоје изненадне ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. Прижељкујете више њежности.

Бик

Захваљујући добрим идејама и стратегији коју спроводите делујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Догађаји који вас прате у љубавном животу дјелују охрабрујуће. Прија вам нечија наклоност.

Близанци

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите вријеме на неке споредне ситуације. Имате добар осећај, а љубавни догађаји које наслућујете најављују срећан расплет у односу са вољеном особом.

Рак

Дјелујете позитивно и ангажовани сте на различитим странама. Нема потребе да се упуштате у неке новчане ризике или да се задужујете. Пажљивије ослушкујте поруке које добијате од блиских особа. Боље је да покажете више скромности у понашању.

Лав

Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше идеје око финансијских захтјева које имате. У односу са љубавним партнером пролазите кроз промјенљиву фазу, али не треба да се предајете. Важно је да дјелујете позитивно на свијет око себе и да непрекидно постичете вољену особу на заједничке промјене.

Дјевица
Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате. У догађајима из приватног живота, немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Вага

Процјењујете повољну ситуацију на пословној сцени и да осмислите добар наступ или редослијед потеза пред сарадницима. Важно је да прихватите послове за које имате довољно знања или искуства. У љубавном животу не можете да останете равнодушни на нечији утицај или поступке, лагано губите емотивну контролу.

Шкорпија

Јасно вам је да околина од вас очекује да се непрекидно истичете са посебним резултатима и да увек остављате неки величанствени утисак. Тренутно постоје неке компликоване околности са којима ћете морати да се суочавате у ходу, без предаха или одлагања. Стало вам је да усрећите вољену особу и спремни сте на сваку врсту љубавног изазова.

Стријелац

На врло ефикасан начин спроводите различита правила успјешног пословања, која остављају озбиљан и позитиван утисак на вашу околину. У моментима осјећате велики емотивни занос или инспирацију, али вам се чини да вам недостају добре прилике да у потпуности изразите своје намјере.

Јарац

Дјелујете врло амбициозно пред својом околином и свима јасно дајете до знања, да не желите да вам се неко супротставља по било којој основи. Неопходна вам је породична хармонија и нечије присуство да бисте остварили бољу психолошку равнотежу и приливе креативне енергије.

Водолија

Добре идеје које имате захтијевају и ширу подршку од оне коју тренутно уживате у кругу сарадника. Све што желите можете и да остварите, али уз асистенцију и нечију подршку. Будући да ви сјајно функционишете у партнерству, потрудите се да око себе окупите особе од повјерења или угледа. Нема разлога да вас напушта добро расположење, налазите се на корак до заједничке среће.

Рибе

Ослањате се на своје преговарачке манире. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса, како би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно. Потрудите се да обрадујете све блиске особе на неки неуобичајени начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана