Дневни хороскоп за 23. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Дневни хороскоп за вам доноси малу дозу нервозе. Осјетићете одређену дозу фрустрације, јер ствари не иду онако како те ви замислили. Кључ је у импровизацији, прилагодите се промјенама и пронађите нова рјешења. Љубав због посла не смије да испашта. Посветите се мало више партнеру.

Бик

Звијезде вам доносе једну занимљиву ситуацију. Од тога ће зависити ваш даљи каријерни пут. Трудите се да не подлијежете превише туђем мишљењу, него да јасно знате шта желите. У љубави сте се мало охладили. Ако желите да вам однос траје, морате више да се потрудите. Изненадите партнера малим знацима пажње.

Близанци

Искористите почетак дана за ствари које вас испуњују, радите их с љубављу. Нећете ни осјетити како вам је вријеме пролетјело. Остатак дана се посветите својим ближњима и партнеру. Организујте неко занимљиво дружење, а постоји могућност да ћете ви бити позвани на једно. Водите рачуна о здравијој исхрани и редовном сну.

Рак

Веома важите за емотивну, али и импулсивну особу. Постоји могућност да ћете се у току дана сусрести са неправдом на послу. То би могло да изазове додатни бијес у вама. Изађите напоље, дубоко удахните и бројите до десет. Увијек је боље хладне главе и паметно да ријешите проблем, него да се слијепо водите емоцијама.

Лав

Имате осјећај као да су ближњи и људи из окружења дигли руке од вас. Знајте да није тако, само је битно да им наглас кажете шта желите и шта вам смета. И заузети и слободни Лавови могу да очекују суптилна удварања. Пазите с ким улазите у комуникацију, може да буде особа из истог круга људи.

Дјевица

Током дана бићете нешто осјетљивији и њежнији него иначе. Врло могуће да ћете примити неку вијест која ће утицати на ваше расположење. Немојте да мијешате пословно и приватно. Останите професионални до краја. Могући су додатни трошкови ако не обратите пажњу на рокове плаћања.

Вага

Дневни хороскоп вам савјетује да се оканете прича рекла-казала и заузмете чврст став по питању тога. Очекује вас једна занимљива пословна понуда, добро размислите о њој, могла би да вам донесе профит. Посветите се више партнеру, организујте му изненађење или одведите на омиљено мјесто.

Шкорпија

Током првог дијела дана бићете склони да улазите у размирице, поготово када није по вашем. Они који вас познају знаће да желите да извучете дебљи крај, а нови би могли лако да вас прочитају. Знајте да лијепа ријеч и гвоздена врата отвара. Провјерите систем органа за варење и промијените исхрану, могући су гасови и надутост.

Стријелац

Данас ћете устати на лијеву ногу, почетак дана неће бити баш сјајан, али не очајавајте. Уколико промијените угао гледања и пронађете надахнуће у себи и драгим људима, врло брзо ћете заблистати. Свакако вас очекују обавезе, не цупкајте у мјесту. Почните да цијените туђе вријеме и смањите кашњење!

Јарац

Незадовољни сте послом, а ништа не предузимате по том питању. Знајте да једна ствар повлачи другу, те врло лако посао може да се одрази и на приватан живот. У љубави вам не цвјетају руже, поготово ако силите нешто. Будите природни и искрени и заузврат ћете добити оно што заслужујете. Могуће су главобоље!

Водолија

Током читавог дана размишљаћете само о једној ствари, што није добро. Астролози вам савјетују да се мало изолујете, направите паузу и средите мисли. Обратите пажњу и на агресивност, не дозволите да она достигне врхунац како не бисте имали проблеме са надлежним органима. Посјетите зубара!

Рибе

Дневни хороскоп вам каже да пазите с ким улазите у интимније разговоре и коме вјерујете. Једна особа из вашег окружења је главна трачара, те бисте могли да постанете главна тема у друштву. Слободне Рибе биће расположене за флерт. Усијаће се телефон!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана