Дневни хороскоп за 22. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Доминантна тема овог дана представљају вијести од стране неких пословних сарадника. Данашњи дан протиче у знаку лијепе и хармоничне атмосфере између вас и партнера. Слободне Овнове очекује познанство са занимљивом особом у знаку Ваге. Варирање притиска.

Бик

Уколико сарађујете са иностранством или ваш посао подразумијева рад са финансијама, овај дан може да вам донесе огроман успјех. Бикови који су у браку или у вези уживају у хармонији и складу заједно са својим партнером и у кругу породице. Добро се осјећате.

Близанци

Уколико сте конкурисали за ново радно мјесто, постоји могућност да добијете посао, али не под оним условима које сте очекивали. Слободни Близанци данас могу да упознају једну фаталну Вагу. Пред вама је љубавна авантура о каквој сте дуго маштали. Стомачни проблеми.

Рак

Данашњи аспекти дјелују упозоравајуће, јер до вас могу доћи неке гласине и сплетке. Данас можете сазнати да вам је неко од сарадника радио иза леђа. Ракове данас очекује један веома лијеп и романтичан дан на љубавном плану. Промијените режим исхране.

Лав

Овај дан доноси свим Лавовима веома важан састанак или проширење пословне сарадње са сарадницима из иностранства. Лавови који су у вези могу да очекују даље зближавање са партнером, а слободне Лавове очекује ново поглавље на љубавном плану. Кашаљ.

Дјевица

Дјевице које се баве креативним радом, очекује велики успјех. Уколико се бавите писањем, ваша књига научни рад може доживјети успјех. Овај дан доноси вам много позитивне енергије, па ће Дјевице које су у браку уживати у хармонији и топлини свог дома. Осјетљивост стомака.

Вага

Уколико желите да промијените посао, овај дан је одличан за преговоре на ту тему. Слободне Ваге могу да се упусте у авантуру са једним неодољиво привлачним Лавом. Ваге које су у вези могу данас наићи на неке проблеме и неспоразуме у односу са партнером. Пад имунитета.

Шкорпија

Овај дан протиче у знаку важних вијести од стране пословних сарадника из иностранства. Постоји могућност да ћете морати да прилагодите унапријед зацртани план неким новим околностима. Шкорпије данас могу да имају посебан дан на љубавном плану. Очекује вас бурна љубавна авантура са особом у знаку Бика или Рака. Смањите пушење.

Стријелац

Уколико сте незадовољни постојећим радним мјестом, данас можете да се активирате у погледу промјене посла, јер вас планете подржавају у томе. Уколико сте у вези, данас вам партнер може приредити неко лијепо изненађење. Слободне Стријелчеве очекује романтичан излазак са једним Близанцем.

Јарац

Упркос томе што преговори могу бити прилично напорни, ви ћете успјешно презентовати своје идеје и ваши пословни приједлози биће прихваћени. То ће вам донијети склапање уговора на дугорочном нивоу. Јарчеви који су у браку могу да пролазе кроз једну етапу кризе. Очекују вас велики преокрет  на љубавном плану. Лоша циркулација.

Водолија

Водолије очекује велика промјена на пословном плану. Слободне Водолије могу да се затекну у дилеми. Може се десити да им се допадају двије особе у исти мах. Ту дилему најбоље ће ријешити само вријеме. Проблеми са циркулацијом.

Рибе

Професионална оријентација може бити доминантна тема овог дана. Љубавна авантура са особом у знаку Шкорпије може обиљежити овај дан. Рибе које су у браку очекује важан договор са партнером. Проблеми са циркулацијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана