Дневни хороскоп за 22. фебруар

ГС
Дневни хороскоп за 22. фебруар

Сваки дан звијезде нам поручују нешто ново. Погледајте шта су вам за данас припремиле.

Ован

Тврдоглаво понашање вашег партнера вас веома иритира и нећете моћи да се посветите свему ономе што сте планирали током дана. Немојте се изненадити када се партнер буде мењао наредних неколико дана.

Бик

У овом периоду најважније је да се окренете себи и својим пословним партнерима и сарадницима, јер под утицајем Марса ово је веома плодан пословни период. Односи са партнером су веома нестабилни. Здравље је одлично.

Близанци

У наредних неколико дана бићете веома поносни на средини оно што сте урадили у вези посла и у вези ваше будућности. До краја дана водите рачуна о могућим проблемима са стомаком на нервној бази због других.

Рак

Чувајте се наглих преокрета у вези породичних односа посебно када је у питању новац и новчана средства. До краја дана водите рачуна о томе на који начин и колико посвећујете времена себи и својим потребама и жељама.

Лав

У овом дану најважније је да осјетите мир и смиреност са собом, посебно у вези свега онога што се дешава у кругу породице. Односи са партнером или са дјецом су веома напети због ваше жеље да доминирате у свим ситуацијама..

Девица

Почетак дана је под утицајем других људи који немају времена да вам се довољно посвете. Будите окренути ка промовисању вашег пословног плана и не одустајте од себе. Главобоља.

Вага

Почетак ваше сарадње са иностранством може бити успјешан али ако се довољно посветите себи и одређеним стварима. Немојте дозволити да се други понашају веома неадекватно према вама.

Шкорпија

Ово је веома захтјеван период за ваше односе са партнером па се потрудите да будете што боље организовани. Пословна ситуација је нестабилна због ваше потребе да доминирате. Здравље је стабилно.

Стријелац

Своје мјесто у овом периоду је јако важно да се окренете свем ономе што сте договорили са људима из иностранства. Немојте дозволити да вас други користе за своје потребе посебно када је у питању новац или новчана позајмица.

Јарац

Данас сте веома добро расположени захваљујући другим људима који се труде око вас. Покушајте да се окренете себи и својим плановима за будућност посебно у вези посла и пословних активности до краја недјеље.

Водолија

Чувајте се дуплих пријатеља односно људи који су ту око вас а имају проблем да вам кажу истину до краја, у очи. Научите да кажете ,,НЕ"  у битним пословним ситуацијама у наредних десетак дана. Проблем са кичмом.

Рибе

У наредних пет дана повољне вести од особе у знаку Водолије која вам је велика пословна подршка али и велики пријатељ. Немојте дозволити да вас други користе за своје потребе посебно у вези посла и њихових интереса. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана