Дневни хороскоп за 21. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Реагујете импулсивно према блиској особи, морате имати стрпљења и разумијевања за нечије слабости. Дипломатија понекад постаје неизбјежна, али у жељи да оспорите нечије мишљење вама недостаје права мјера. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Бик

Потребно је да помирите своје мисли и осјећања, али и да сачувате лично достојанство пред особом која вас добро познаје. Узнемирени сте због нових пословних догађаја и дјелујете конфузно. Нема разлога да ризикујете. Пријаће вам нека спортска активност или боравак у природи.

Близанци

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Рак

Дјелујете узнемирено, погађа вас партнерово понашање или изговори које упорно користи. Не вјерујете у оно што чујете. Неспоразум који вас прати у сусрету са сарадницима намеће нова питања о заједничком повјерењу и пословним интересима. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Лав

Партнер жели да вам изађе у сусрет, али има погрешну процјену. Проговорите са више емоција пред блиском особом. Будите уздржани и на негативне коментаре, немојте одговарати по сличном принципу. Пожељно је да подстичете позитивну атмосферу. Важно је да контролишете своје унутрашње конфликте.

Дјевица

Емотивно задовољство произилази из сусрета са драгом особом. Делујете заносно и успијевате да привучете нечију пажњу. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањима. Прихватите корисну идеју о сарадњи. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Вага

Покажите добру вољу, не можете очекивати да срећан епилог долази сам по себи. Потребно вам је нечије разумијевање. Неко вас наводи на погрешан избор и покушава да ограничи ваш пословни утицај. Достојанствено прихватите тренутну позицију. Избјегавајте стресне ситуације и ривалске односе.

Шкорпија

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Стријелац

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на споредне ситуације. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Јарац

Имате добар предосјећај, дјелујете неодољиво на партнера и умијете да заблистате у пуном сјају пред особом која вам се допада. Неко у вама подстиче креативну енергију и мотивацију за посао којим се бавите. Потребно је да ускладите заједничка интересовања. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Водолија

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе. Пријаће вам психолошко опуштање или релаксација.

Рибе

Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку, зато обратите пажњу на поље партнеровог интересовања и кретања. Рано је да очекујете конкретне промјене у својој околини или да се бавите великим инвестицијама. Сачекајте боље услове. Пријаће вам витаминска исхрана, избјегавајте лоше навике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана