Дневни хороскоп за 21. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Особе из ваше прошлости могу се појављивати током овог мјесеца, али без обзира на вашу појачану сентименталност и одређени жал за неким временима и људима – ви ипак идете напријед, ка неким новим љубавима.

Бик

Период нешто лошије комуникације са онима са којима радите, могућности за неспоразуме и грешке. Други дио мјесеца отвара врата оним, позитивним промјенама - Јупитер улази у ваш знак у којем ће боравити наредних годину дана.

Близанци

Иако је суштински однос са партнером прилично коректан, чак можете у првој половини мјесеца имати пар јако лијепих заједничких акција, планова или дешавања - ипак ћете ви повремено имати своје “фазе” у којима ћете све остало стављати испред партнера.

Рак

Потребно је да останете смирени у ситуацијама које вас иритирају, јер нервозом и журбом мало ћете тога успјешно ријешити. Сарадници могу очекивати да ријешите малтене па немогуће ситуације - не стварајте себи тензију, али ни немојте преузимати превише обавеза на себе.

Лав

Тренутна финансијска стабилност је врло привидна и очас посла се може нарушити – поготово ако ви будете несмотрени у руковању новцем. Поведите више рачуна о томе гдје вам одлази новац. Што се посла тиче – мањи застоји или исправљање грешака.

Дјевица

Немојте проблем гурати под тепих, да не бисте себи обостраном нервозом покварили цјелокупан мјесец. Уколико све ријешите брзо – већ од уласка у другу декаду маја, упловљавате у много мирније и стабилније љубавне воде.

Вага

Потребне су веће промјене у начину исхране. Ако се не осјећате добро у сопственој кожи,  вријеме је за физичку активност и више релаксације. Могући су проблеми са екцемима и алергијама.

Шкорпија

Потребан је опрез у оним односима који су већ на климавим ногама, јер су могући чак и прекиди веза. Генерално гледано – партнер и ви морате да се више посветите односу, разријешите потенцијалне проблеме, недоумице или сумње  да бисте могли растерећени да наставите даље.

Стријелац

Потреба да више обратите пажњу на себе и своје навике. Неопходно је рјешавати ситне здравствене проблеме, не одлагати их. Хронични болесници могу имати чешће тегобе током овог мјесеца.

Јарац

У сарадничким и колегијалним односима биће повремено варница, али се оне могу усмјерити у конструктивном смјеру. Међутим, истовремено мај је и мјесец повољних промјена, добрих пословних понуда и преговора.

Водолија

Могуће су озбиљне одлуке и планови, рецимо о почетку заједничког живота, о куповини некретнине,...али су могући и озбиљни потреси у везама које у посљедње вријеме нису стабилне. Кључни тренуци су у данима око помрачења Мјесеца.

Рибе

Слободне Рибе  рачунајте на контакте од бивших, а ви видите шта ћете са тим контактима и да ли ћете их прихватити . Нове љубави су апсолутно актуелне, немојте се заглављивати у прошлости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана