Дневни хороскоп за 20. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нема разлога да пропуштате неке интересантне догађаје које утичу на ваше задовољство. Обратите пажњу на користан савјет. Усмјерите мисли и енергију у позитивном правцу.

Бик

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитости или љубавна инспирација. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Близанци

Планирајте неку омиљену забаву или емотивни сусрет. На вама је да покренете иницијативу у добром правцу. Приуштите себи неке лијепе ситнице.

Рак

Стало вам је да дјелујете као перфекциониста који све држи под строгом контролом или под будним оком. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Лав

Добро сте расположени, нема разлога да измичете пред љубавним сигналима. Имате добру процјену различитих могућности на пословној сцени. Налазите се у сјајној психофизичкој фази.

Дјевица

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења.

Вага

Дјелујете резервисано и неповјерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Шкорпија

Нема разлога да изневјерите нечија очекивања. Неко вас упозорава да се придржавате утврђених правила у пословној сарадњи. Слободно вријеме посветите релаксацији, проведите више времена на свјежем ваздуху.

Стријелац

Немојте заваравати свог партнера погрешном причом. У намјери да преставите своје идеје на оригиналан начин. Пријаће вам релаксација или нека спортска активност.

Јарац

Ситуацију коју желите да представите као добро рјешење, по нечијем мишљењу дјелује као лош избор. Реално сагледајте своје могућности и стрпљиво сачекајте на услове који вам недостају.

Водолија

Дјелујете загонетно и провокативно на вољену особу. Занесени сте идејом о вољеној особи. Маштате о пословном добитку. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Рибе

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана