Дневни хороскоп за 19. мај

ГС
Дневни хороскоп за 19. мај

Погледајте шта су вам звијезде спремиле данас.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Напети аспекти Месеца са вашим владаоцима Марсом и Плутоном, чине вас нестрпљивим да што пре кренете с послом у коме вам ветар у леђа даје и једна особа на положају. Могућност брзе зараде. Љубавни занос због заузете особе.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Због изазовних аспеката Месеца и Марса, који управља партнерским односима, може бити проблема у комуникацији са сарадницима. Неко кога сте одувек гледали као пријатеља, жели да вам покаже шта осећа према вама. Подложност повредама.

 БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Планете акције и новца праве напете аспекте са Месецом, владаоцем вашег пословног али и љубавног живота, што доноси сукобе на емотивном плану и расправе са женама. Склони сте погрешним закључцима, посаветујте се са Вагом

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец данас прави напете аспекте доносећи вам конфликте и расправе са партнером, надређенима и млађим члановима породице. Добијате позив за излазак од Риба. Подложност повредама у кући.

 ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец, који управља вашом подсвешћу, насупрот Марсу у ватреном, импулсивном Овну, чини вас склоним сукобима, расправама, наглашава потребу за драматизовањем. Аспекти вашег владаоца Сунца доносе вам шансе за увећање прихода.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспект између Месеца и вашег владаоца Меркура, планете комуниикација, чини вас склоним нелогиучним одлукама и неповољно утиче на ваш однос са емотивним, али и пословним партнером. Избегавајте ризичне финансијске потезе.

 ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Због изазовних аспеката Месеца и Марса у пољу партнерских односа, клоните се конфликта и расправа на послу. Могућ одлазак на краћи пут. Љубавни партнер покушава да вам наметне своје мишљење. Подложност повредама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Напети аспекти Месеца са владаоцима вашег знака, Марсом и Плутоном, упозоравају да избегавате непотребне трошкове. Тајна романса са Раком или Рибама, може бити изложена очима јавности. Оодложност повредама. Опрез у саобраћају.

 СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Опозиција Месеца и Марса упозорава на опрез на путовањима и са путним документима. Новац вам пристиже преко послова са некретнинама и грађевинских радова. Расправа са млађим члановима породице. Главобоља.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са напетим аспектом Месеца и вашег владаоца Сатурна у астролошком пољу каријере, неко вас омета у реализтацији ваших планова. Романса са неким ко стиже са дужег пута. Брачни партнер вас подржава у јендој одлуци. Опрез у саобраћају.

 ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Напет аспект Месеца и Плутона у вашем знаку, упозорава на опрез са финансијама и надређенима. Пазуите да вас неко не обмане или покуша да превари. Емотивни партнер је склон преувеличавању неке ситуације у вези. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца и Марса у астролошкој кући новца, опомиње да поведете рачуна о томе шта изјављујете, нарочито уколико сте преко посла присутни у јавности. Покажите више разумевања за потребе брачног или дугогодишњег партнера. Несаница.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана