Дневни хороскоп за 18. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Важно је да добро разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните партнерове потребе. На послу уливате повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку од заједничког интереса.

Бик

Прикривањем истине остављате лош утисак на вољену особу. Важно је да увидите своју грешку. На послу имате утисак да трпите лоше утицаје и не желите да прихватите различита правила која вас ограничавају у изражавању. Избјегавајте конфликтне ситуације, сачувајте присебност духа.

Близанци

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника. Морате избјегавати конфликтне ситуације.

Рак

Уколико вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу замјену или особу за коју вас везују слична интересовања. Пажљивије посматрајте околину и промијените неке устаљене навике. Треба да задовољите нечије пословне критеријуме и нема разлога да прецењујете личне могућности.

Лав

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство у сваком погледу. На послу имате добре идеје, али неко вас одбија. Не дозволите да се пословни неспоразум битно одражава на вашу концентрацију или вољу.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите “ситнице”. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Вага

У односу са вољеном особом важно је да се обоје придржавате договора. Немојте кршити устаљена правила. Неко на послу оспорава ваш утицај. Будите промишљени, пажљивије бирајте сараднике од повјерења и угледа. Због бољег здравља избјегавајте претјеривање или лоше навике.

Шкорпија

У емотивном смислу дјелујете превише избирљиво или ћудљиво, тако да не добијате оно што прижељкујете и колико заслужујете. Неспоразуми који постоје у кругу ваших сарадника углавном се своде на проблем приоритета. Приуштите себи квалитетан одмор и добру његу.

Стријелац

Прижељкујете занимљивије догађаје у љубавном животу. Сусрет са једном особом може да вам поправи расположење. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе за одређене сараднике. Не треба да трпите нечију самовољу. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Јарац

Потребна вам је нечија искрена подршка или особа са којом можете да изградите осјећај повјерења и емотивне блискости. Не можете свима да угодите, али не треба да занемарите позитивну страну партнерства или улогу коју имају одређени сарадници. Размислите о некој лакшој дијети.

Водолија

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са сарадницима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Рибе

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. На послу је важно да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана