Дневни хороскоп за 18. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Уколико вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу замјену или особу за коју вас везују слична интересовања. Пажљивије посматрајте своју околину и промијените неке устаљене навике. Потребно је да задовољите нечије критеријуме пословне сарадње. Нема разлога да прецјењујете личне могућности.

Бик

Контролишите негативне страсти у емотивном односу и не дозволите да вас неко наведе на погрешно понашање. Важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту, тако да сви око вас буду срећни и задовољни. Подстичите код себе креативно расположење. Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Близанци

Прија вам нечије присуство. Будите дискретнији при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Осјећате потребу да се растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, будите умјерени.

Рак

У емотивном смислу смета вам сазнање да вољеној особи недостаје инспирација, храброст или искреност. Немојте дозволити да вас неко обавезује на сарадњу која не испуњава ваше критеријуме и очекивања. Пријаће вам промјена и релаксација.

Лав

Немојте дозволити да се непотребно сукобљавате са вољеном особом. Одговорите на нечије сигнале или на емотивну поруку. Интересују вас неке скривене информације. Стало вам је да се доказујете кроз различите изазове и у необичним ситуацијама. Потребно је да побољшате концентрацију.

Дјевица

Планирајте неку омиљену забаву или емотивни сусрет, пријаће вам весело друштво и нечија пажња. На вама је да покренете иницијативу у добром правцу, а на неком другом да реализује ваше идеје. Приуштите себи неке лијепе ситнице, као подстицај за добро расположење.

Вага

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепо и корисно. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у преговорима, јер ствари које имају важно значење често остају скривене између редова. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Шкорпија

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. Важно је да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Стријелац

Дјелујете узнемирено и захтјевно. Контролишите импулсивну страну своје природе, прије него што повриједите нечија осјећања. Стало вам је да оставите велики утисак на своје сараднике, стога у мегаломанском стилу прихватате различите обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Јарац

Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем друштву. Околина помаже заједничком успјеху и неко покушава да вам обезбиједи одређене повластице и боље материјалне услове. Потрудите се да поправите своје расположење.

Водолија

У емотивном смислу, недостаје вам нечије присуство или пажња. Немојте себи дозволити да залутате у правцу погрешне особе. Неко вас непотребно кажњава или оптерећује додатним обавезама, али ви прећутно пристајете на такав однос. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Рибе

Налазите се у заблуди и на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Будите реални у својим очекивањима. Потребно је да се правилно организујете да бисте остварили успјех на различитим странама. Не дозволите да вас неко успорава. Важно је да добро профилтрирате своје мисли и осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана