Дневни хороскоп за 16. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Изненадите вољену особу не неки несвакидашњи начин, ако имате довољно маште све је могуће промијенити у позитивном правцу. Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Са пар добрих потеза можете ријешити своје проблеме. Важно је да сачувате позитивно расположење.

Бик

Нема потребе да очекујете велику ноту емотивног разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте пословни ризик на који вас наговарају сарадници. Најбоље је да прихватите позната правила и да се заштитите од непријатности. Будите уздржани, избјегавајте афективно понашање.

Близанци

Нема разлога да се олако поигравате нечијим осјећањима. Добро размислите, све што чините оставља “емотивни траг” у заједничком животу. Дјелујете неповјерљиво према сарадницима, потребне су вам нове информације да бисте разјаснили заједничке дилеме. Важно је да изразите позитивну страну своје личности.

Рак

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије “сигнале” или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној форми.

Лав

У емотивном смислу дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу. Успорите свој убрзани ритам.

Дјевица

Неко вас додатно забрињава својим ћудљивим понашањем. Осјећате “покајање” због сусрета са једном особом. Избјегавајте нове сукобе, потрудите се да правилно користите своју практичну интелигенцију и интуитивне способности. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Вага

Постоје одређене ситуације које треба избјегавати, јер емотивно ривалство увијек оставља и различите посљедице. Не допада вам се нечија улога или понашање у пословним преговорима. Ипак, будите мудри и уздржани пред сарадницима. Примијените неку од техника психолошког опуштања.

Шкорпија

Положај Мјесеца утиче на вашу емотивну или психичку узнемиреност, теже разликујете своје субјективне жеље у односу на реалну слику. Оптерећени сте различитим обавезама, али чините све што је потребно да се концентришете на приоритетне циљеве. Примијените неку од техника психолошког опуштања.

Стријелац

Постоји добар повод да прихватите нечији позив за сусрет или излазак. Потрудите се да обрадујете и усрећите вољену особу. Разочарани сте нечијим понашањем. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке, сачувајте своју пословну позицију. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу.

Јарац

Прати вас романтично расположење, тако да нечије ријечи или поглед у вама подстичу лавину позитивне енергије и осјећања. Дјелујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку. Опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Водолија

Бринете се без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али, поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену. Потребно је да побољшате концентрацију.

Рибе

Ублажите тон којим се обраћате вољеној особи. Обавезно прихватите нечије извињење. Избјегавајте сукоб са особом која оспорава ваш начин размишљања и пословне резултате. Увијек постоји заобилазно рјешење. Избјегавајте деструктивно понашање или лоше навике.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана