Дневни хороскоп за 16. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Дневни хороскоп за 16. март вам доноси враћање у реалност. Коначно ћете  увидјети неке ствари и сазнати ко је ту за вас, а ко вам ради иза леђа. Будите мудри у новим одлукама, како на пословном, тако и на љубавном плану. Могући су проблеми за зубима.

Бик

Превише олако схватате обавезе на послу, све вам одвлачи пажњу, а мисли вам лутају. Повећајте физичку активност и окружите се позитивним људима. Уколико постоји могућност, дајте себи одушка и отиђите негдје на мини-одмор. Јачајте имунитет и више одмарајте.

Близанци

Природа вам не да мира да будете на једном мјесту. Будите истрајни у томе што сте већ започели и резултати ће се показати. Очекујте позив једне особе из прошлости која би жељела са вама да сарађује, покажите свој пун потенцијал. Љубав сте тренутно оставили по страни и прија вам.

Рак

Све што је брзо то је и кусо. Не брзајте са ријечима које наглас изговарате, поготово на послу. Навући ћете гњев надређених и нисте ништа урадили. Обратите пажњу шта потписујете од документације. Могуће је да се нека грешка поткраде. У љубави вам цвјетају руже!

Лав

Лавови нек очекују прави љубавни преокрет. Слободни ће упознати особу у којој ће наћи и пријатеља и сапутника. Оним заузетима стижу лијепе вијести, могућа је и принова у фамилији. Здравије се храните, тренирајте и више одмарајте.

Дјевица

Некада је добро да игноришете људе и ствари који вам причињавају нелагодност. Немојте да се трудите да се свима допаднете, јер је то немогуће. Умјесто тога окружите се драгима људима, а ни поновно окупљање или незаборавни провод није лоша идеја.

Вага

Дневни хороскоп за 16. март вам савјетује да мудро извагате с ким пословно да сарађујете, а с ким да се приватно дружите. Могуће је да вам једна особа помути мозак те не падајте олако на ријечи, већ се увјерите у дјела. У љубави очекујте налете страсти и забрањене романсе.

Шкорпија

Почетак дана нешто лаганији, без превише гужве, али зато очекујте трошак. Трудите се да не купујете импулсивно ствари да не бисте отишли у минус до краја мјесеца. У остатку дана очекујте занимљив позив на дружење. Зашто да не? Уносите више витамина и избаците брзу храну.

Стријелац

Ваше расположење током читавог дана биће попут правог ролеркостера. То би могло да збуни људе у вашем окружењу. И то је потпуно у реду, такав вам је дан! Боље и да направите паузу, него да срљате из грешке у грешку. Од партнера очекујете више разумијевања, дајте му то до знања!

Јарац

Више обраћате пажњу на друге људе, него на себе. Трудите се да свима угодите, а понајмање себи. То би могло да вам донесе више штете него користи. Осврните се ко је био ту за вас, а ко није и биће вам јасно гдје гријешите. Редовно идите код љекара на прегледе!

Водолија

Неко ће толико јако да утиче на вас у току данашњег дана. Могуће је да ћете чути неке вијести које ће вас пореметити. Остатак дана је идеалан да проведете са породицом и пријатељима. Слободним Водолијама неко се отворено удвара. Здравље добро!

Рибе

Дневни хороскоп за 16. март вам каже да обратите мало пажњу на организацију свог времена. Јурцате на сто страна, а никако све да стигнете. Могући је позив на неки догађај или дружење. Крећите се више и оставите добар утисак. Могућа је напетост у мишићима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана