Дневни хороскоп за 15. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. август

Прочитате дневни хороскоп за свој знак и паметно испланирајте овај понедјељак.

Ован

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор са једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство.

Бик

Немојте дозволити да се блиска особа осјећа запостављено, изразите позитивну страну своје личности. Употријебите своје скривене адуте. У одређеним ситуацијама реагујете на основу првог импулса. Без обзира на нове пословне несугласице, не обазирете се на различите коментаре.

Близанци

Имате утисак да вољена особа не разумије ваше намјере. Свако од вас је прича за себе, са тајанственим уводом и необичним понашањем. Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да рјешавате питања од заједничког интереса и да дјелујете довољно ефикасно.

Рак

Примјећујете да партнер лукаво и вјешто игнорише ваше идеје. Не можете да утичете на нечију вољу и одлуке. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Уосталом, увијек постоји фактор изненађења.

Лав

Нема разлога да потискујете своје емотивне жеље пред особом која добро познаје вашу ћуд и карактер. Дјелујете вјешто у пословно-финансијским договорима, али ни ваши сарадници нису наивни.

Дјевица

Сувише пажње посвећујете неким споредним догађајима који вас додатно удаљавају од вољене особе. Пажљивије бирајте ријечи које користите у сусрету са сарадницима. Дипломатска нота постаје неизбјежна, нарочито када за то постоји добар пословни интерес.

Вага

Почиње да вам смета нечије присуство или провокативно понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом у емотивном односу. Понекад је тешко препознати тим који побјеђује и страну која губи. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче.

Шкорпија

Неко одређује правила понашања, а вама преостаје да се помирите са задатом улогом. Наравно, то вам се не допада. Неко вам предлаже необичну идеју или лагоднији начин пословања. Нема разлога да се понашате надмено или расипно у сусрету са сарадницима.

Стријелац

Партнер добро препознаје ваше намјере, без обзира на позу или емотивну игру коју играте. Не можете прикрити истину. Неко покушава да вас подстакне на другачији начин размишљања или да прошири ваше сазнајне видике у различитим правцима.

Јарац

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу.

Водолија

Важно је да се осјећате пријатно у кругу породице. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Многе ствари на пословној сцени изгледају другачије него што их представља неко од сарадника.

Рибе

Не можете да промијените нечије мишљење или одлуку. Нема потребе да изговарате тешке ријечи пред вољеном особом. Очекујете позитиван одговор у рјешавању неких спорних ситуација. Важно је да процијените најбољи тренутак за пословну акцију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана