Дневни хороскоп за 13. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Дјелујете прилично узнемирено и теже контролишете своје емотивне импулсе. Често губите стрпљење пред блиском особом. Нема разлога да вас неко оптерећује погрешним идејама или да ограничава ваш пословни и друштвени утицај. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Бик

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите коме треба да се обратите за одређени вид услуге. Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Близанци

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство. Имате добре идеје, али неко одбија ваш савјет и покушава да умањи вашу улогу у пословно-финансијској сарадњи. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Рак

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Лав

Немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање и незадовољство. Ако сте оптерећени великим амбицијама, обратите пажњу на нечији коментар о пословним приликама. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Дјевица

Узалуд размишљате о неком узбудљивом сусрету или о погрешној особи која није у вашем емотивном домету. Дјелујете нетактично у сусрету са сарадницима и упорно покушавате да наметнете своје ставове. Важно је да контролишете импулсивну страну своје природе.

Вага

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Искрени разговор са блиском особом доноси психолошко олакшање.

Шкорпија

Покажите искрено интересовање за идеје које има вољена особа. Избјегавајте емотивне провокације или нову љубоморну сцену. Нема разлога да се понашате наметљиво, већ препустите другима да говоре о вашем успјеху или у вашу корист. Пријаће вам излазак или нека спортска активност.

Стрелац

У сусрету са вољеном особом покажите искрене намјере, пробудите неке уснуле жеље и емоције. Подстичите код себе радозналост, али немојте прекорачити зидове истине. Очекује вас поучно искуство у пословној сарадњи. Сачувајте добро расположење и позитивну оријентацију.

Јарац

Дјелујете забринуто, имате утисак да неправедно трпите због нечијег ћудљивог понашања или одсутности. Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедјети своју енергију или вријеме. Избјегавајте варијанту самокажњавања.

Водолија

Нема потребе да бјежите пред истином или да потискујете своје емотивне жеље. Све има здраву границу, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте савјест, пријаће вам повјеравање.

Рибе

Не налазите оправдање за нечији поступак, али докле год осјећате узнемиреност не можете да донесете исправну одлуку. Направили сте погрешну пословну процену или избор, сада вам преостаје да истрпите нечију критику. Немојте клонути духом, посматрајте ствари са више оптимизма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана