Дневни хороскоп за 13. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ован ће се ухватити у коштац с нагомиланим обавезама. Стално ће вам неко или нешто кварити планове и расположење па ћете се након захтјевних дана видно нерасположени враћати кући.

Бик

Бољег сте расположења па вас из учмалости и незадовољства извлачи активан друштвени живот и пријатељи. Припазите се ситнијих незгода због непажње и деконцентрације, а и пробава би могла да вас мучи.

Близанци

Свидјеће вам се особа која ће вам пружити неку услугу или ћете је упознати у једном друштву, преко ваших познаника. Ако пожелите да размијените бројеве телефона или је позовете на састанак, учините то без оклијевања.

Рак

Меркур у вама наклоњеном знаку Бика вас пуни енергијом и знањем потребним да остварите све своје циљеве. Својим наступом и самоувјереним ставом код других ћете изазивати поштовање.

Лав

Тешко ћете изражавати осјећања па ће партнеру бити немогуће да схвати шта проживљавате. Потребно вам је много самоће и времена да размислите о неким егзистенцијалним питањима.

Дјевица

Ухватите се у коштац с тешкоћама, резултати ће бити изврсни. Могао би да вас изненади позив из иностранства или пословна понуда од стране особе коју не познајете добро. Неки ће међу вама уписати стручни семинар.

Вага

Врло активно живите, присутни сте свугдје гдје се нешто дешава, посебно у друштвима. Премало ћете спавати и претјеривати па немојте да се зачудите ако вас савлада умор. Будите умјерени у свему што радите.

Шкорпија

У преговорима ћете показати више иницијативе него обично. У пословима који су везани за комуникације и писање, пронаћи ћете задовољство и у њима бити изузетно успјешни. Новац ће стизати на вријеме.

Стријелац

Превише пажње Стријелац ће посвећивати ситницама, што ће вам одузимати много драгоцјеног времена. Усмјерите се само на оно заиста битно и дајте предност квалитету над квантитетом.

Јарац

Много ће вам значити пријатељски и необавезни однос који ћете имати с особом супротног пола. У овом тренутку мање ће вас занимати секс и романтика, а више дуги разговори који ће вам помоћи да се боље сналазите.

Водолија

Ако патите од неке врсте боли и болести, ове недјеље ћете се осјећати много боље. Пратите упутства љекара, тако ћете брже до оздрављења. Немојте се опустити, наставите тако и резултати неће изостати.

Рибе

Осјећаћете све интензивнију потребу за радом, професионалним напретком и истицањем у јавном животу. Радом ћете ширити круг пријатеља, утицајних познанстава и обогаћивати своје знање и искуство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана