Дневни хороскоп за 16. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује

 

Ован

Партнер не може да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убједљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор.

Бик

Дјелујете узнемирено. Прије или касније морате да прихватите нечија правила о заједничком животу и емотивну опомену. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу који највише одговара вашим пословним интересима.

Близанци

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и емотивне жаоке само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама.

Рак

Емотивно задовољство произилази из сусрета са драгом особом. Имате добру идеју како да привучете нечију пажњу. Прихватите корисну идеју о пословној сарадњи и докажите своје способности. Нема потребе да одлажете заједничку акцију.

Лав

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава своје мисли. Али, поступци довољно говоре о осјећањима. Када ствари не иду у жељеном правцу губите мотивацију, а нечија критика доноси супротан ефекат.

Дјевица

Имате лош предосјећај или потребу да провјеравате свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви при представљању својих идеја и немојте оцјењивати туђе понашање ако за то не постоји добар повод.

Вага

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план.

Шкорпија

Расположени сте за нову романсу и не кријете своје намјере. Прижељкујете да остварите све што вам се налази у срцу и души. Нове идеје које предлажете сарадницима потврђују вашу оригиналност у размишљању и спремност да прихватите низ заједничких циљева.

Стријелац

Сувише очекујете од нечијих обећања или од особе која упорно покушава да вас наведе на своје емотивне планове. Ситуација која за вас представља једноставно пословно рјешење на неког другог дјелује као компликована процедура.

Јарац

Нема разлога да се понашате строго према партнеру. Покажите да имате довољно разумијевања и емотивног слуха. Неко не обраћа пажњу на ваш пословни ауторитет или коментаре које упућујете. Потребно је да успоставите бољи модел успјешне комуникације.

Водолија

У емотивном смислу смета вам сазнање да вољеној особи недостаје инспирација, храброст или искреност. Немојте дозволити да вас неко обавезује на сарадњу која не испуњава ваше критеријуме и очекивања.

Рибе

Планирајте сусрет или неку атрактивну забаву удвоје. Ако не покушате, покајаћете се. Ваша околина дјелује позитивно и неко великодушно испуњава захтјеве које постављате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана