Дневни хороскоп за 12. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Уколико се окупите поводом прославе крај дана дочекаћете у одличном расположењу. Томе ће придонијети добро друштво или пјесма која ће се заорити вашим домом. Самци ће, захваљујући свом шарму, знати како би требало да освоје особу која им се свиђа, а да при томе не испадну наметљиви.

Бик

Кроз мисли ће вам пролазити ситуације које су извор ваших брига, али ако о томе поразговарате с пријатељима проблеми вам се више неће чинити тако тешкима и нерјешивима. Неће вам одговарати задимљени и бучни простори, гужва нити жучне расправе.

Близанци

Зрачићете задовољством и оптимизмом. Познанство са особом супротног пола развијаће се спорије него што желите, али вријеме ради за вас. Током дана попустиће ваша напетост па ћете смиреније обављати дневне обавезе и квалитетније их распоређивати у времену.

Рак

Будите опрезни у међуљудским односима. Неко ће вас избацити из такта, јер ће савјетима покушати утицати на ток вашег живота или планова. Избјегавајте дружење с људима који вас чине нервознима и чији је начин живота другачији од вашег.

Лав

Ваш труд ће получити резултате. Располагаћете фантастичном енергијом па ћете и добити оно што желите од вољених. Могућа је неочекивана посјета драге особе или непланирани, али узбудљиви излазак. Уживање у љубавним везама зависиће од тога колико слободе ћете имати за романтичне тренутке.

Дјевица

У јутарњим сатима бићете нерасположени. Сметаће вам чак и присуство укућана. Биће вам потребан ми­р и самоћа. Муче вас и неке пословне бриге па би било добро да их подијелите с блиском особом - добићете мудар савјет! Поткрај дана расположење вам се поправља па ћете се радо одазвати друштву за излазак.

Вага

Мноштво сусрета и разговора исцрпљиваће вас и психички и физички. Ако сте у проблематичној вези коначно рјешење ће вам и даље измицати. Ипак, осјећаћете да имате довољно снаге и воље за конструктивну борбу. Забаве и угодних тренутака неће вам недостајати.

Шкорпија

Размишљаћете о могућностима реновирања или декорисања свог дома. Биће вам битно да кућно окружење буде угодно. Ако сте заљубљени све више расту шансе да се ради о обостраним осјећањима. Ипак, немојте убрзавати развој ситуације, све ће бити боље ако се буде одвијало спонтано и природно.

Стријелац

Већина планета подстицаће вас на акцију и охрабрити да радите све оно што прије нисте могли или хтјели. Требаћете људе и они ће требати вас. Ријетко ћете бити усамљени. Нова познанства и богатство друштвених збивања настојте доживјети што опуштеније.

Јарац

Ако уложите све своје снаге и енергију током овог дана, привешћете крају обавезе које вам већ дуго стоје као камен спотицања. Не губите наду у повољан исход љубавне ситуације. Криза која је захватила ваш однос усмјериће вас на прави пут.

Водолија

Планетарни поредак наговјештава пораст дешавања у саобраћају, на путовању и уопштено док сте у покрету. Телефон ће вам стално звонити па ћете доћи у искушење да га угасите како бисте имали мало мира. Посветите се омиљеним активностима.

Рибе

Ако сте у браку или вези осјећања ће се разбуктати. Коваћете планове о заједничкој будућности, куповини или реновирању стана или ћете уређивати собу за долазак принове. Водите рачуна о здрављу, јер се прилично исцрпљујете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана