Дневни хороскоп за 9. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мушке њежности доносе велико задовољство. Имате добре идеје, али неко одбија ваш савјет и покушава да умањи вашу улогу у пословно-финансијској сарадњи. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Бик

Пажљивије анализирајте особу која вам се допада. Склони сте честим промјенама расположења. Пословни проблем са којим се тренутно суочавате не треба да утиче на ваше расположење или концентрацију. Пријаће вам витаминска исхрана, конзумирајте више течности.

Близанци

Нема разлога да строго оцјењујете нечије понашање, уосталом и сами правите различите грешке. Не будите ситничави.

Важно је да поштујете основна правила. Свако треба да одради свој дио посла на најбољи начин и без претјераног експонирања.

Избјегавајте лоше навике или нездраву исхрану.

Рак

Будите дискретнији при различитим сусретима и добро процијените своје могућности, прије него што покренете љубавну варницу. Осјећајте лагану стагнацију или потребу да се психички растерете нагомиланих обавеза. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Лав

Избјегавајте импулсивно понашање пред вољеном особом и немојте занемарити обавезе које имате према породици.

Превише очекујете од неких пословних сусрета и занијети сте идејом о великом добитку. Будите реални при процјени својих могућности. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Дјевица

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају. Очекују вас различите обавезе, потребно је да се правилно организујете. Сваки вид пословне превентиве показаће се од драгоцјене помоћи. Избјегавајте напорне ситуације које вас психолошки узнемиравају.

Вага

Вољена особа добро познаје вашу ћуд и карактер, не можете да сакријете своје расположење. Само се заваравате.

Важно је да направите листу приоритета и да прихватите нечији савјет. Тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност. Примијените неку од технике психолошког опуштања.

Шкорпија

Ако добијете лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове.

Упорно покушавате да наметнете свој утицај на сараднике, али будите промишљенији при процјени својих пословних могућности. Важно је да се растерете сувишних брига, опустите се.

Стријелац

Док блиска особа рјешава заједнички проблем, ви упорно понављате погрешне потезе или погрешну причу. Сувише сте узнемирени. Положај Мјесеца утиче на вашу претјерану сентименталност у пословним сусретима и на велике амбиције.

Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Јарац

Ваш понос избија на површину и то представља позитиван предзнак у љубавном дијалогу. Умијете неког да наведете на своје жеље. Немојте дозволити да неко сумња у ваше знање или професионалне способности. Важно је да испоштујете основни протокол и нечију сугестију. Обратите пажњу на здрав начин исхране.

Водолија

Док ви дјелујете безбрижно, ваш партнер покушава да одгонетне заједничке дилеме. Неко индиректно осуђује ваш начин понашања. Умијете да се организујете и све обавезе завршавате ажурно и без велике приче. Испуњавате високе критеријуме.

Важно је да ускладите жеље и реалне могућности.

Рибе

Улазак у неку забрану зону, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране.

Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана