Данас је магичан дан, небо испуњава жеље: Ево шта анђели поручују низом бројева 2-2-2

ГС
Данас је магичан дан, небо испуњава жеље: Ево шта анђели поручују низом бројева 2-2-2

Важно је да очистите карму и учините неко добро дјело. Помозите некоме коме је помоћ заиста потребна и Универзум ће вам то двоструко вратити.

Данас је 22. 2. 2024. године и прати нас невјероватна енергија анђеоског низа бројева 2-2-2.

Повјерење, љубав и лојалност – то је оно што данас треба да покажемо свемиру како би се наша жеље испуниле. Низ бројева 2-2-2 означава апсолутну хармонију, зато је ово дан када треба опростити или замолити некога за опроштај. Данас анђели подсећају на важност заједнице, породичног духа и љубави.

Вријеме је да ријешите неке породичне односе и поново успоставите контакт с блиским људима. Низ бројева 2-2-2 доноси женску, мајчинску енергију, брижност и пожртвованост за друге. Важно је да очистите карму и учините неко добро дјело. Помозите некоме коме је помоћ заиста потребна и Универзум ће вам то двоструко вратити.

Енергија низа бројева 2-2-2 брише све разлике и показује да смо сви исти, жељни љубави и осмијеха. Снажна енергија помаже да се лакше суочите са проблемима и пронађете рјешење. Осећате као да се један тежак циклус живота завршио и невидљива сила вас води ка љепшој будућности, пише Ловесенса.

Ово је нарочито повољан дан за рјешавање љубавних дилема и препрека, јер ће се многа срца отворити и откриће се најљепше романтичне тајне. Они који су усамљени треба да покажу колико су спремни да се препусте чаролији љубави. Не заборавите и на један важан ритуал, у току дана погледајте у небо, зажмурите и замислите жељу. Ако је жеља довољно искрена, магија низа бројева 2-2-2 донеће невјероватну енергију која вас може увјерити да се снови често претварају у стварност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана