Да ли сте међу њима? Ови знакови су рекордери у пропалим везама

ГС
Да ли сте међу њима? Ови знакови су рекордери у пропалим везама

Ако се ваше љубавне везе често завршавају неславно и трају свега неколико мjесеци можда разлог можете да потражите међу звијездама.

Иако односи између двоје људи најчешће зависе од њиховог карактера и склоност астролози сматрају да звијезде имају велики утицај на љубав и везе. Ова четири хороскопска знака имају највише неуспјешних веза и најмање среће у љубави.

 

Рак

Раковима је изузетно тешко да одрже везу и колико год се трудили она се увијек заврши неславно. Не ради се о томе да они не желе да њихова веза успије, него је проблем у томе што они већину ствари које раде раде непотребно и недовољно добро.

 

Дјевица

Дјевице такође имају много неуспјелих веза, а разлог за то је што често траже савршенство када су у питању односи. Једна грешка и они одмах почињу да губе интересовање за другу особу. Често не разликују привлачност од љубави, па је и то један од разлога што не могу да заснују озбиљну везу.

 

Бик

Бикови, такође, тешко могу да остану у дугим везама. Иако се труде, њихов партнер често на крају очекује много више. Без обзира на то колико труда уложили, друга особа некако никада није у потпуности задовољна. Једноставно њима љубав не иде од руке.

 

Шкорпија

Шкорпије обично доносе одлуке о љубави и вези без много размишљања. Већ након неколико мјесеци они схватају да нешто није у реду, па се суочавају са проблемима. Понекад и сами проналазе мане код партнера, виде само оне лоше ствари у вези, сматрају да заслужују боље. Шкорпије имају много пропалих веза јер су у сталној потрази за савршенством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана