Да ли је ово најгори хороскопски знак?

ГС
Да ли је ово најгори хороскопски знак?

Припадници овог знака су познати по великој и моћној енергији, али и по способности да сваки проблем посматрају из више углова, анализирају и да доносе паметне одлуке.

Они имају велику жељу за слободом, тако да избјегавају људе и ситуације које их ограничавају и спутавају.

Ријеч је о Водолији.

Особе рођене између 21. јануара и 20. фебруара су обично хладне, смирене и сталожене, али могу да буду веома окрутне и да покажу своје друго лице уколико их неко повриједи.

Водолија је фиксни знак, а то значи да су веома стабилни, али у исто вријеме и ограничени.

Многи кажу да су заправо најгори знак у хороскопу.

Људи који добро не познају особу рођену у овом хороскопском знаку ће њихово уобичајено понашање окарактерисати као непристојно. Често ће их назвати некултурном особом без манира, али истина је да они поступају онако како се осјећају у том тренутку и Водолије у томе не виде ништа спорно.

Иза ствари које раде не постоји никаква лоша намјера, али њихови поступци могу наићи на неодобравање људи који их не познају.

Водолије такође могу имати лош смисао за хумор. Неријетко знају да се нашале на туђ рачун или да спомену неку осјетљиву тему, због чега њихово понашање други сматрају увредљивим.

Такође, припадницима овог знака Уран је у наталној карти, због чега имају јединствене карактеристике – они могу бити ћудљиви и превише осјетљиви, само то никада неће показати другима.

Често тешко остварују дубоке и стабилне емотивне односе, јер знају да буду промјенљиви и тврдоглави, што им отежава да одрже везу, преноси Супер жена.

Да ли познајете неку Водолију? Какво је ваше мишљење о овом хороскопском знаку?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана