Чувајте се ових хороскопских знакова, воле да се играју емоцијама

ГС
Foto: Илустрација

Да ли сте се икада осјећали као да се неко поиграва вашим осјећањима, остављајући вас збуњеним и фрустрираним?

Ако јесте, можда ћете бити заинтересовани да истражите астролошки аспект овог понашања.

У астрологији, одређени хороскопски знаци имају тенденцију да се играју емоцијама, што доводи до конфузије и боли за оне који су укључени. Удубимо се у ову фасцинантну тему и расвијетлимо 4 хороскопска знака озлоглашена по својој склоности да се поигравају осјећањима.

Близанци

Близанци, познати су по својој двострукој природи и брзом шарму. Иако су Близанци невјероватно шармантни и друштвени, они такође имају тенденцију да буду неодлучни и недосљедни у својим емоцијама. Ова дуалност их понекад може навести да се играју са осјећањима других, а да тога нису ни свјесни. Њихова разиграна и флертујућа природа може се погрешно протумачити као истинско интересовање, само да би се други осјећали збуњено и повријеђено када се изненада повуку.

Вага

Вага, говори о равнотежи и хармонији у односима. Међутим, ова жеља за равнотежом се понекад може манифестовати као неодлучност и страх од конфронтације. Ваге могу да прибјегну игри са емоцијама као начином да избјегну сукоб или задрже осјећај равнотеже. Њихова шармантна и дипломатска природа може им олакшати повезивање са више људи одједном, умјесто да се у потпуности посвете једној особи.

Шкорпија

Шкорпија, којом влада Плутон, позната је по својој интензивној страсти и магнетизму. Док Шкорпије могу бити невјероватно лојални и одани партнери, они такође имају мрачну страну која ужива у моћи и контроли. Како наводи Астро Талк, ова жеља за доминацијом их понекад може довести до тога да манипулишу емоцијама других ради сопствене користи. Шкорпије се могу играти осјећањима као начин да тестирају лојалност свог партнера или да задрже осјећај моћи у вези.

Рибе

Рибе, су дубоко емпатичне и интуитивне. Међутим, њихова осјетљивост их понекад може довести до тога да буду пасивно-агресивни или емоционално манипулативни, а да тога нису ни свјесни. Рибе се могу играти осјећањима као начин да се заштите од повреде или да тестирају снагу своје везе са партнером. Њихова сањива и неухватљива природа може отежати другима да их обуздају, остављајући их да се осјећају емоционално напуштеним.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана