Чиме ће вас партнер шокирати: Ован ће вам сасути све у лице, Лав само отићи

Г.С.
Чиме ће вас партнер шокирати: Ован ће вам сасути све у лице, Лав само отићи

Ко ће вам се јавити из кафића док ужива са пријатељима, а док ви мислите да се убија од посла?

И ко вас може шокирати ако одједном почне да стиже на вријеме кући и да почнете да се питате шта се дешава?

1. Ован

Ован ће вас шокирати својом нестрпљивошћу и презиром према било чијим саветима. Ако и успије да издржи два минута и саслуша те ваше “приче” о дипломатији, опет ће направити по своме. А тек пословним партнерима који глуме да су нешто битно - њима ће сасути у лице све што о њима мисли, па шта буде.

Ако сте се средили за вечерњи провод са Овном, немојте се изненадити ако вам отвори врата у тренерци, са осигурачима у једној, а с пићем у другој руци. Па шта, није смак свијета, стижете куд год да идете.

2. Бик

Шокираће вас својим главним адутима - истрајношћу или спорошћу (зависно од ситуације) и упорношћу или тврдоглавошћу. Данима па и мјесецима можете чекати на нешто што вам је обећао, јер кад се улијењи, тешко га је покренути, а кад опет ‘постане вриједан’ ради као манијак.

Но, тек кад вам у неком кафићу отвори душу и призна да сте му тиха патња, шокираће вас. Још ако радите у медијима или неким важним институцијама, нема вам спаса, јер се Бик тада тотално 'распамети'.

3. Близанци

Они почињу да шокирају врло брзо, пошто су вас освојили, онако шармантни, причљиви, информисани, начитани, непосредни и интелигентни. Међутим, исте те особине преобразе вашег Близанца у особу која не затвара уста, “паметује” и стално би расправљао нешто. Врхунац шока је кад мора да препаркира аутомобил, баш кад треба промијенити воду за вашег кућног љубимца или очистити филтер на машини за прање судова.

4. Рак

И док ви мислите да се ваш Рак убија од посла, он се јавља с непознатог броја (испразнио му се мобилни) из неког кафића гдје са пријатељима даје одушка себи, јер се тог дана вријеме променило бар пет пута, а у новинама пише да се озонска рупа проширила.

Такође, тај дан су му одбили кредитну картицу у самопослузи, баш кад је хтио да купи нешто за кућу, а рођаци га малтретирају цио дан и баш се изнервирао, али није хтио да вас оптерећује, кад сте ионако већ у шоку.

5. Лав

Боље се запитајте чиме вас ваш Лав неће шокирати, јер је спреман на 'велика дјела', и то наравно у своју корист и за своје задовољство које ће подијелити с вама. Али, пошто ви нисте никад ту, кад он добије позивнице или карте за неку модну ревију, филмску или позоришну премијеру, ко вам је крив.

Па, он сигурно није, иако ће вас можда шокирати, кад вам женски Лав саопшти да на љетовање иде с пријатељицама, а мушки да с друштвом путује на фестивал пива.

6. Дјевица

О, она зна итекако шокирати, онако отмјена, суздржана и сва рационална. Од те рационалности дође вам да се шокирате, али пошто знате да ту није крај, онда се тешите како разум ваше Дјевице која вас спушта на земљу сваки пут кад превише узлепршате, чува и вас, на примјер, од непромишљених поступака.

А што ћемо с осјећајношћу? И с њом ће вас Дјевица изненадити, поготово ако се одушевите зато што је поправила интерфон или направила ручак за прсте полизати. Гледаће вас директно у очи док је хвалите, јер је дочекала својих пет минута.

7. Вага

Тако слатка, а тако шокантна, једноставно да не повјерујете својим очима, али већ сте од ње чули док вам је цвркутала преко телефона да вам је испразнила рачун у банци, јер је видјела феноменалне ципеле. И торбу. И понеки модни детаљ. Она је одувијек била у тренду, а таква вам се и свидјела.

Сад се буните? Па баш сте незахвални, скоро да не заслужујете бити њен партнер. Али и тако љута, ваша Вага вас толико воли да ће вам опростити.

8.Шкорпија

Иако би волео свима да тресне истину у лице (посебно онима који му нису ни до колена), неће он шокирати вас – особу коју воли, него све друге око себе. Додуше, учиниће то тако суптилно, тако вјешто, да ће сви у њему тражити спас, а ништа му неће моћи.

Ако бисте завирили у свијет његове маште, шокирали бисте се када бисте схватили да ваша Шкорпија сања о времену кад је био млад и није имао ништа – ни каријеру ни новац ни онај џип у гаражи, а био је заљубљен до ушију, али - не у вас.

9. Стрелац

Ви нисте било ко пошто сте изабрани да вам Стрелац осмишљава и уљепшава живот. Адреналин који струји његовим венама убризгава вам оног тренутка када с њим сједнете у његов ауто или кад пожели дијете с вама, иако би већ могао имати унуке или их заиста има.

Женски Стријелац жели нови ауто јер хоће мало да путује, мада може и авионом и то с вама, ионако је схватила да имате ону тајну кредитну картицу, а ви сте живјели у заблуди да то никад неће сазнати.

10. Јарац

Шокираће вас када вам у жару објашњавања нових пословних подухвата и нових идеја, одједном каже како већ годинама жели да објави већ скоро написану књигу или љубавни роман, како жели да наставити да слика своје недовршено платно, или како одавно машта да дизајнира своју модну линију или отпутује негдје с вама.

Припремиће терен за одлазак на заједнички пут у Париз или Шпанију, резервисаће карте и распитати се о условим боравка и провода. Ипак, једном се живи.

11. Водолија

Може ли вас једна Водолија уопште шокирати? Наравно да може и то када одједном почне да долази на време кући, а ви сте као за инат, тог дана одустали од заједничког ручка и отишли да се видите са пријатељима. Шаљете му поруку, а Водолија вам уредно одговара и ви се наравно питате шта ли се иза тога крије.

Баш ништа. Водолија се испружила на тросједу испред ТВ-а с даљинским управљачем у рукама, гледа омиљени квиз - вјероватно наг као од мајке рођен. Мобилни не престаје да му звони, а он га подешава на 'нечујно'.

12. Рибе

Рибе шокирају и кад дјелују конфузно и када се праве да то јесу па вам дође да их мало “продрмате”. Али, њима је већ успјело да продрмају вас неком пословном одлуком од које вам се диже коса на глави.

Послије испадне да су Рибе шокирале свог пословног партнера, а не вас који сте мало “побркали лончиће” и одахнули па не бринете више. У међувремену, Риба је већ некоме запела за око, онако наизглед смушена. И ко је сада ту шокиран?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана