Чиме ће вас Лав оборити с ногу, а чиме Стрелац?

24sata.hr
Чиме ће вас Лав оборити с ногу, а чиме Стрелац?

Сваки хороскопски знак има особине које су допадљиве другим људима. Дјевице су искрено заинтересоване за друге, уз Близанце се увијек осјећате посебно...

Ован има дјечји поглед на свијет

Припадници овог знака истичу се по искреном, дјечијем и помало наивном погледу на свијет те ентузијазму који их лако захвата. Тако су у стању да се обрадују некој ситници као да је то највећа ствар на свијету, а њихов приступ је спонтан и тако директан да се чини како се никад у животу нису разочарали.

Бик је суптилно великодушан

Притајени припадници овог знака дио свог шарма дугују томе што су у стању да учине много лијепих ствари за друге, али за то неће тражити заслуге нити истицати своју улогу. Могу бити веома великодушни, али већ и у првим сусретима с њима јасно вам је да то не чине из користи, већ из своје доброћудне природе.

Уз Близанце је лако осјећати се посебно

Припадници овог знака су шармантни по многим стварима, али оно што дефинитивно зрачи из њиховог карактера је оданост и подршка онима које воле. Људи који су им блиски могу се поуздати у то да у њима увијек имају највећег обожаватеља и подршку те ће се због тога осјећати посебно.

Рак шармира њежношћу и пажњом

Припадници овог знака могу бити веома непријатни и незаинтересовани према онима који им на прву "не легну", али више од свих других знакова Зодијака они ће знати када и како изразити своју њежност, пажњу и љубав. Управо је та топла страна њихове личности оно што људи сматрају најшарматнијим на њима.

Позитивна енергија Лава је заразна

У добром расположењу, припадници овог знака су најпожељније друштво које човјек може имати. Освајају својим осмијехом, шалама, али највише позитивним ставом, те надом која се опире било каквој врсти песимизма. Због тога је крај њих тешко остати равнодушан.

Дјевице истински занимају други

Припадници овог знака су они типови људи које заиста занима шта други људи мисле, како нешто доживљавају или како се осјећају. Због тога им је изразито лако у разговору брзо постати присан с неким, а други људи цијене што такав интерес није лажан или прорачунат, већ је одраз њихове емпатије.

Вага одише осјећајем стабилности

Припадници овог знака у међуљудским су односима често "ступ" који пружа ослонац и подршку другима. Колико год била хаотична ситуација у њиховом животу, дио њиховог шарма лежи у томе да дјелују стабилно, мирно и самопоуздано. Управо због тога људи нагонски желе бити у њиховом друштву.

Шкорпија шармира проницљивошћу

Припадници овог знака могу бити шармантни на много различитих начина, али већина људи ће се сложити како се они истичу својом одлучном интуицијом. Изузетно су проницљиви, па дјелују мудро, разборито и искусно - готово као да су већ проживјели три живота. Управо ће та њихова особина лако шармирати.

Стрелац је борац за правду

Изузетна особина припадника овог знака је оданост и стајање иза оних које воле или су им драги. Чак и ако сте тек јуче упознали Стрелца и "кликнули", он ће данас здушно стајати на вашој страни и бранити вас пред оним ко вам је нанио неправду. Дио њиховог шарма је управо тај заштитнички став који се назире.

Јарац осваја брижношћу

Насупрот њиховом озбиљном изгледу, припадници овог знака већ ће при првим реченицама открити колико су заправо брижни. Дио њиховог шарма је енергија и занимање коју улажу у туђу добробит - чак и оних људи који им нису претјерано блиски, па је уз њих лако осјећати се вољено и топло.

Водолија шармира хумором

Припадници овог знака истински су шармери, а немогуће је не примјетити њихову способност да и у најгорим ситуацијама збијају шале те увесељавају све око себе. Главни темељ њиховог шарма је помало уврнути смисао за хумор, којим се служе као оруђем да би орасположили оне око себе.

Рибе шармирају суптилношћу

Више од било ког другог знака у Зодијаку, Рибе краси природна суптилност и спонтаност, па је због тога у њиховом друштву лако осјећати се угодно. Основу њиховог шарма чини опуштена атмосфера коју стварају својом присутношћу, смиреним изјавама и лежерним ставом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана