Четири хороскопска знака која ће се лудо заљубити у овој години

Агенције
Четири хороскопска знака која ће се лудо заљубити у овој години

Почетак јануара са собом доноси и сјајан осјећај новог почетка.

Савршено је вријеме да се “испразните” и оставите иза себе све што се догодило у претходној години, истовремено гледајући напред према новим могућностима. А за неке хороскопске знакове то укључује и проналажење партнера у новој години.

Ако је то нешто о чему сте размишљали и ако томе тежите, 2020. би могла бити ваша година.

ОВАН

Ован ће некога упознати у новој години, али само ако је вољан да успори и води дубоке разговоре. Ован обично јури кроз живот и усредсређује се на сопствене циљеве и дневни ред. Ријетко успоравају довољно дуго да би пронашли партнера или размишљали о сигурности. Треба да изађу из своје комфорне зоне и отворе се према некоме ко показује интересовање за њих. Ако иначе избјегавају да воде тешке разговоре, могли би да се изненаде везом коју ће успоставити. Наиме, с новим партнером ће јако отворено причати и лако га упознати.

ДЈЕВИЦА

Захваљујући Јупитеру, Дјевице ће имати више среће у проналажењу односа у новој години. Осим тога, чека их и пуно забаве. Проналазак партнера могао би да им буде једнако једноставан као и започињање разговора са странцем. Додатно ће припомоћи развоју ситуације, ако изађу из своје комфорне зоне. Ако лако уђу у нову везу, не смију да мисле да ће заувијек трајати. Морају да буду опрезни да се не би превише понадали и дали превише. Та нова веза највјероватније ће бити добра забава, а ретко ко ће ући у трајнији однос. За све што им се догоди, Дјевице би требало само да се усредсреде на задовољство које носи тренутак и веселе се слиједећима.

СТРЕЛАЦ

Стрелац ће нову годину започети са забавном везом, захваљујући Марсу. Марс је ушао у знак Стрелца 3. јануара, што са собом доноси додатну ватру, веће узбуђење и авантуристичку атмосферу. Самим тим, чекају их занимљиве секси ситуације и флертови. Од њих зависи како ће се та веза даље развијати. Ако желе да то остане само на сексу, тако ће и бити, мада постоји шанса да прерасте у нешто озбиљније. Све ће да се своди на оно што траже и труд који су спремни да уложе у одржавање везе. Ако Стрелац то жели да учини службеним, тако ће и бити. Како год било, добро ће се забавити.

ВОДОЛИЈА

Уласком у 2020. годину, планета љубави, Венера, нашла се тачно усред свог транзита кроз Водолију. То ће припаднике овог знака подстакнути да више воле себе, али и да се могу заљубити у другу особу. Ово може да буде ново искуство за њих, јер они обично желе да раде све по свом и ријетко развијају везу. Али ако је трајан однос оно што желе, лако ће га остварити у овој години. Све што треба да ураде је да схвате да треба да пусте људе у свој живот. То можда може бити тешко, али ће на крају бити јако срећни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана