Четири хороскопска знака која ће прије изабрати каријеру него љубав

ГС
Foto: Илустрација

Љубав покреће свијет, али има појединаца које активирају и мотивишу неке друге ствари.

Не кажемо да су они неспособни за љубав и озбиљне односе, али да би то постигли, требало би да уложе више времена и напора.

Разлог је једноставан – њихове мисли су константно везане за посао, нарочито ако раде оно што воле, тако да не могу да пронађу вријеме за било шта друго, па чак ни за љубав.

Погледајте којим знаковима Зодијака је посао важнији од љубави.

Ован

Они живе за конкуренцију и промоцију на радном мјесту. За њих, успјех на послу значи све! Већина Овнова неће престати да ради док не достигне врхунац своје каријере, чак и ако то значи остављање свега иза себе. Па, ако сте заљубљени у Овна, требало би да будете свјесни њиховог лошег темперамента и агресивности, али не схватајте то лично, јер ове негативне особине најчешће стимулише стрес на послу и стална ужурбаност.

Бик

Они су веома моћни и пуни самопоуздања. Скоро увијек себе стављају на прво мјесто (на добар начин) и веома им је важна каријера. Због свог природног шарма и способности, они се лако крећу од једног до другог напретка. Иако уживају у односима и љубави, постоје тренуци када су превише усредсређени на материјални луксуз који долази са успјехом, тако да могу да забораве да имају свог вољену особу поред себе.

Лав

Они су најдоминантнији у односу на све друге знакове хороскопа, што им даје предност када је у питању каријера. Да не помињемо чињеницу да Лавови мрзе да буду у ситуацији у којој им други говоре шта да раде. Без обзира на специфичне особине које посједују, као што су креативност, великодушност или неодољивост, Лавови тачно знају шта да кажу и запослени су на позицији која им омогућава да се попну на врх. Иако су одлични партнери и могу да изграде снажну везу, понекад их јурњава за каријером може учинити слијепим за љубав њиховог живота.

Дјевица

За разлику од претходна три знака, Дјевица нема жељу за успјехом. Али, оне су зависне од свог рада и брзо постижу успјех у каријери. Њихова страст за вриједним радом не оставља простор за озбиљну везу, чак и када би је жељели. Дјевице су превише усредсређене на детаље у кући и на радном мјесту, тако да немају времена да се фокусирају на другу особу са којом ће морати да подијеле живот, пише Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана