Четири хороскопска знака читају поруке бившег партнера: Ево зашто то и раде

Агенције
Четири хороскопска знака читају поруке бившег партнера: Ево зашто то и раде

Читање порука од бившег партнера је понекад начин да нађете утеху и побудите сјећања на лијепе дане које сте провели у вези. Код појединих хороскопских знакова то се пречесто догађа, што их спречава да крену даље и открију нову љубав.

Тешко је рећи да ли би било паметније да обришете поруке и фотографије бившег партнера. Без обзира на то да ли су текстови отровни или пуни Њежности, неће вам помоћи да преболите раскид. Четири хороскопска знака суочавају се с овим проблемом.

Рибе

Говорити им да забораве бившег партнера потпуно је бесмислено. Овај водени знак склон је сањарењу. Ништа му не помаже да побјегне од стварности као читање старих порука. Побуђивање успомена враћа их у раздобље прије прекида када су били пуни самопоуздања. Учиниће све како би се сјетили некадашње среће, а брисање старих порука посљедња је фаза опоравка од прекида.

Рак

Ријеч је о носталгичном знаку који бежи у прошлост чешће од Риба. Умјесто да стварно сагледа ситуацију и учини нешто за своје избављење, радије ће да машта о новом сусрету с бившим партнером и пролази кроз догађаје из прошлости. Чак и када веза није прекинута кривицом Рака, водени знак заборавља на непријатне тренутке јер размишља само о позитивним стварима. Ради се о врлини која не помаже током тешког раздобља. Радије уживају у заводљивим ријечима бивше љубави, него што би признали себи да је прекид најбоља опција.

Дјевица

Најчешће су то особе које чврсто стоје на земљи и воде се принципима логике. Зато је велико изненађење што се налазе у групи знакова које мучи носталгија. Ради се о особама које су строге према себи. Желе да открију преломни тренутак када су ствари пошле низбрдо. Велики су перфекционисти и не воле да понављају грешке. Раскид доживљавају као неуспјех и покушавају да пронађу све могуће доказе који би им смањили осећај кривице. Текстуалне поруке су писани траг и лични доказ да нису криви за бродолом.

Вага

Непоправљиви романтици су стално под утицајем Венере. Краси их способност опраштања, али када је ријеч о јаким емоцијама нису спремни да плако забораве прошлост. Покушавају да пронађу логику у свему јер ирационално вијерују да свијет функционише на принципима правде и разума. Данима дешифрују сваки детаљ бивше везе. Желе да открију праве разлоге за љубавни бродолом, али и схвате како су се нашли у близини особе с којом су прекинули.

Читање старих љубавних порука није корисна навика, али сваки човјек барем једном пожели да се врати у прошлост. Ако сте сигурни да међу вама нема љубави, најбоље је да обришете поруке. Прошлост вам неће помоћи да откријете нешто ново.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана