Британски астролог: Нова ера почиње 21. децембра, функционисаћемо потпуно другачије

Г.С.
Британски астролог: Нова ера почиње 21. децембра, функционисаћемо потпуно другачије

Јасмин Боланд, водећи британски астролог, тврди да 21. децембра почиње нова ера која ће трајати наредних 200 година.

Јамин Боланд каже да нас, док Јупитер буде пролазио кроз Водолију од 19. децембра до 30. децембра 2021. године, очекује много промјена на личном и глобалном плану.

Претходних годину дана Јупитер, планета експанзије, боравио је у Јарцу и доносио је само ограничења и економску пропаст. Прелазак у Водолију то мора да промјени и донијеће потпуно другачију енергију.

Јупитер увијек каже: вријеме је за открића, нарочито у науци и технологији, интернету и дјеловању. Наредне 2021. године имаћемо жељу да кренемо даље, да вратимо изгубљену слободу. Упоредо са овим жељама долазе и незадовољства према старим структурама и застарелим ставовима.

Све више људи ће видјети ствари другачије, жељети промјене и многи ће бити спремни да експериментишу. То значи да ће бити и доста протеста. Промјене многе застрашују.

Јупитер подстиче раст и срећу у свему што дотакне. Када уђе у прогресивни знак Водолије умови људи ће се окренути новим идејама. Шириће се видици. Бићемо охрабрени на велика дјела.

Водолијом владају Уран и Сатурн и они ће ометати Јупитера. Већ у јануару ће се открити многе ствари и то на свјетском нивоу. Уран представља човјечанство, а највеће промјене од 13. јануара треба очекивати у свијету финанасија и ИТ сектора. Боље речено - шокова!

Јасмин Боланд каже да је 21. децембар кључан за наредних неколико година. Наиме, она каже да је сваки прелазак планета у нови знак зодијака важан, јер се мења енергија читаве планете.

“Прелазак Сатурна и Јупитера, двије најмоћније планете, донијеће промене свима на послу, на љубавном плану, али и читавој Земљи”, каже Боланд, на њеном блогу.

Јупитер и Сатурн ће се, подсјећа Боланд, срести са три ваздушна звана (Близанцима, Вагом и Водлијом) и донијети нову еру која ће владати наредних 200 година. Многи је називају “ера Водолије”:

“Не заборавите да је Јупитер радост, а Сатурн строгоћа и шта ће на личном плану човјеку донети зависи од мјеста на којем се налазе у наталном хороскопу”, истиче Боландова.

Јупитеров боравак у Водолији ће додатно нарушити неповољан тразит Урана из Бика (који иначе влада Водолијом) који уноси нагле и изненадне промјене и разбија калупе које смо прерасли. Ово је дефинитивно вријеме које нас изазива да се промјенимо.

Са Сатурном који је такође у Водолији од 17. децембра доноси обиље страха и отпора променама, али уз напоран рад, истрајност и планирање могу се успоставити добра база и подлога за будућност.

Биће и погрешних одлука. Грешака. Али, не заборавите, Водолију занима само будућност.

Водолија цени индивидуалност, интелектуални развој и не дозвољава ограничења. Она је поезана са напредном технологијом и науком. Међутим, са Ураном, планетом револуције постаје неконтролисана. Сигурно је да ћемо видјети открића, проналаске, ширење универзума, функционисаћемо потпуно другачије.

Поред позитивних промена треба очекивати и лоших: процват девијантног понашања, себичлук и слично. Многи ће изненадно открити свијета и кренуће у другом правцу. Задртост у ставовима биће превазиђена..

Револуције и разводи

 

Јупитер доноси и масовне протесте, јер су људи фрустрирани и немирни. Могући су и земљотреси, али и на личном плану! Људи ће мијењати посао, брачне партнере, дом... преноси портал novosti.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана