Бику треба забавна жена, Шкорпији посвећена

Агенције
Бику треба забавна жена, Шкорпији посвећена

Прије него се упустите у нову љубавну авантуру, сазнајте каква му је жена у животу заиста потребна.

Ован

Најбитније му је да његова партнерка мисли да је он најљепши, најбољи и најпаметнији, а уколику му и на један начин покуша протурјечити или сломити его, убрзо неће бити дио његовог живота. Ован има свој распоред, свој живот у који се можете, а и не морате уклапати, док год он не мора правити компромисе.

Бик

Жели дјевојку с којом ће се забављати у кафићу или ресторану, јер Бик воли уживати у друштву своје партнерке, али и неометано уживати у реду и миру, па му немојте долазити са спонтаним плановима и одлукама. Код Бика све мора бити планирано, али у складу с његовим распоредом. Уз то, уколико нисте велики фан кухања, не прилазите му.

Близанци

Близанци су задовољни док год има забаве, а поред њих ћете се неријетко осјећати као тинејџерица. Иако је то чешће добро него лоше, припадник овог знака тако ће се понашати и у озбиљним ситуацијама. Уколико не уживате у дописивању до касно у ноћ или знатно повећање телефонског рачуна, његово друштво неће вам пријати. Њега не можете натјерати да ради оно шта ви хоћете, јер није подложан манипулацијама, не манипулиште манипулатора. Празне приче ни о чему може водити цијели дан.

Рак

Расположење му се мијења брзо, а с обзиорм на то да је често напет, често ће изненада планути. Ракови воле да им се непрестано угађа, почевиши од хране, па до мјеста на која ћете излазити. Свашта им смета, па ћете често морати пристајати на компромисе уколико очекујете успјешну везу. Да бисте добили добар савјет, попричајте с његовом мамом. Његова породица му је на првом мјесту, па никад немојте стајати између. Ако нисте спремни на прилагођавање његовом свијету, љубав потражите на другом мјесту.

Лав

Најгласнији и најупадљивији припадник хороскопа, Лав мора бити у центру пажње. Не обраћате ли довољно пажње на њега или га запоставите чак и на један дан, осјетићете посљедице. Тешко подноси ситуације које нису по његовој вољи. Ако не желите слушати монологе који ће га величати или га сами свакодневно не хвалите, најбоље је да одустанете од припадника овог хороскопског знака.

Дјевица

Педантан, лијепо обучен, испеглан и сређен мушкарац Дјевица је готово увијек у савршеном реду. Свему и свакоме може наћи ману, али коментаре не ускраћује ни себи. Цинизам чува у малим бочицама, тешко га је увјерити да сте можда ви у праву, јер он увијек нађе пут до једног рјешења за све. Може планирати цијели живот с вама, а опет направити ништа. Овај мушкарац мора схватити да није све савршено и да се односи и осјећаји не планирају, јер нису посао.

Вага

Нелагодност и неодлучност двије су мане ових мушкараца. Они ће се увијек трудити направити компромис. Неће се у почетку знати јесу ли заљубљени или само лијепо одгојени. Не воле бити сами, увијек су у друштву или у кругу породице, а с вама уколико пронађу времена. Ипак, ови мушкарци знају када се морају извинити, а могуће свађе и конфликте избјегавају у широком кругу.

Шкорпија

Овај мушкарац се тешко веже, а склон је поистовјећивању љубави и секса. Њему је битно имати редовне дозе задовољства, док све остало може чекати. Љубоморан је и посесиван, али је такав јер је несигуран. Мислите ли да имате довољно енергије и маште, али и стрпљења за овог мушкарца, пред вама је изазов. Ако нисте спремни на тоталну посвећеност, можда бисте вољели избјећи везу с овим мушкарцем. Нема компромиса. Нема кајања.

Стријелац

Несталан и промјењив, овај весели припадник хороскопа неће се моћи дуго задржати поред вас ако му стално намећете своје ставове и контролишете његово вријеме. Он воли своју слободу више од ичега. Не жели мијењати ништа на себи, већ од партнерке очекује да прати његов ритам. Некад не зна шта хоће, али зна шта неће. Своју животну филозофију не мијења за никога, па се немојте трудити говорити му шта му је чинити. На тај ћете се начин врло брзо пронаћи пред његовим вратима.

Јарац

Може причати сатима, али и чекати данима. Зато ће ријетко пропустити прилику да вам приђе. Да, баш вама. Иницијативе нема, па се тешко одлучује прићи дјевојци која му се свиђа. Ако је већ у вези, све мора бити према правилима како би дјевојка била изабрана за ону коју ће представити својима. Спор је, али темељан. Издржите ли његове тестове с високом дозом размијевања и стрпљења, очекујте успјех. У супротном отиђите док није прекасно.

Водолија

Неухватљиви. Везати га уз себе у озбиљну везу је тешко, а у брак готово немогуће, па се не надајте прерано. Он више воли живјети за друштво и изласке, него за заједницу која подразумијева неку обавезу. Брак не схвата озбиљно, тачније, не схвата његову сврху као ишта више од обичног папира. Његова тајна је у томе што ће прихватити само ону жену која му првенствено буде пријатељ, а онда све друго. Док такву не нађе, вјерност му неће бити најјача страна.

Рибе

Тешко се отвара другима. Креће у акцију тек онда када је сигуран да се особа може уклопити у његов стил живота. Врло је битно да их не ограничавате, јер у такву везу неће улагати своју енергију. Љубитељ је музике и филмова, па с њим можете уживати у умјетности. Није заљубљиве природе, па је за добар однос и успјешну везу потребно нешто више времена и стрпљења, пише Малихороскоп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана