Bикенд авантуре могу да почну: Хороскоп открива ко ће се препустити страстима

Агенције
Bикенд авантуре могу да почну: Хороскоп открива ко ће се препустити страстима

Спремите се за занимљива два дана...

Звijезде су нам изузетно наклоњене овог викенда. Погледајте шта очекује сваки знак понаособ.

Ован

Ако сте сингл натерајте себе да изађете из куће јер ће вам се невjероватно посрећити у изласку. Они који су у вези почеће да експериментишу са партнером у кревету. Биће занимљиво обома.

Бик

У кући вам је нека драма и желите да одете даље од тога. У недjељу вас очекују најзанимљивија дешавања, тако да само се још мало стрпите. Заузети треба да се опусте и да то што је ситуација мало затегнута не значи да имате проблеме већ да је обома потребан простор.

Близанци

Овај викенд је најбољи за ваш љубавни живот, ако сте сингл. Бићете занимљиви и привлачићете пажњу гдjе год се појавите. Ако сте у вези пазите шта радите јер можда искрсну неки проблемчићи. Таква ситуација биће у наредних 6 мjесеци.

Рак

Изађите и нећете се разочарати јер ћете осjетити потребу да некоме приђете и мало флертујете. Ваша визија будућности и визија вашег партнера се баш и не подударају. Поразговарајте о томе.

Лав

Поново се осjећате свjеже и растерећено па ћете се лагано упустити у неку авантуру овог викенда, пише Kосмополитан. У вези ће вам пријати да се опустите уз пун Мjесец и препустите емоцијама поред вашег партнера.

Дjевица

Овог викенда мучиће вас осjећај самоће, јер вам чак ни ваша комбинација са Тиндера више не пише. Али то ће трајати само до сриједе. Поново осjећате као да сте повезани са партнером и нема више турбуленција у вашем односу. Искористите време да покажете једно другом колико сте срећни што сте заједно.

Вага

Заузети сте, али ипак налазите времена за флерт. Чак и ако је то само секстинг са неким тамо контактом са друштвених мрежа. То вам сада прија. Они који су у вези треба да се припазе јер је могуће да ћете се баш у овом периоду растати са партнером.

Шкорпија

Имате ових дана велике шансе да се у вашој спаваћој соби одигра врела акција. Неко ће вас оборити са ногу и нећете знати гдје је лијево. Онима који су у вези предстоји турбулентан период. Пред вама је викенд испуњен сексом и ми вам на томе можемо само завидјети.

Стрелац

Биће ово тих и миран викенд за оне који су сингл, па ће вам пријати да се мало примирите и размишљате о животу. Заузети ће прије остати код куће и мазити се са партнером него изаћи негдје и лудовати.

Јарац

Одличан викенд за промене у љубавном животу. Уколико видите неког секси немојте да се задржавате. Причати са Јарцем о осјећањима је баш тежак посао, али овог викенда просто ћете осјетити жељу да ваш партнер зна како се осјећате.

Водолија

Који срећник ће вас вечерас одвести кући? Све су шансе да оставите иза себе сингл живот. Код оних који су у вези дешавају се велике промјене па се ствари мењају и на емотивном и на физичком плану.

Рибе

Ако сте уморни од посла имамо за вас добре вијести јер ће ваш емотивни живот мало да с епокрене овог викенда. Ваш инбокс биће пун порука. Никада вам ниеј било лакше да се повежете са партнером у кревету и ван њега. Умјесто да се бавите послом имаћете неке друге активности на уму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана