Бијели мјесец у Близанцима до 11. јануара 2025. доноси битне ствари за ова три знака

ГС
Бијели мјесец у Близанцима до 11. јануара 2025. доноси битне ствари за ова три знака

Бијели мјесец је у знаку Близанаца од данас, 14.јуна па све до половине јануара сљедеце године. За ове знакове имамо веома важне вијести.

ВОДОЛИЈА

Ово је период када ћете морати да донесете неке велике одлуке. Велике су шансе да ћете видјети нечије право лице. Постоји неко до кога вам је јако стало, али  је извјесно да особа можда није искрена.

Ако дође до тога да видите да та особа није заслужила вашу љубав, важно је да кренете даље. Да ма колико вам било тешко, у свом срцу нађете снаге да кренете даље… Битно је да имате на уму да је ово ваш срећан период, и да је врло могуће да ћете спознати много тога и пожељети да промијените неке ствари у свом животу.

Бијели мјесец ће донијети низ дешавања ако сте сада у вези и да у том слуцају треба да размислите да ли желите више од онога што сада имате. Може да дође до просидбе па је важно да знате шта желите и шта вам заправо у животу треба.

 БЛИЗАНЦИ

Бијели мјесец је у вашем знаку. Долазе дани када ће много тога да се промијени, али и када ћете моћи да кажете да су вам се оствариле неке жеље. Ако сте сада у вези, имајте на уму да је могуће да ћете добити доказ љубави од те особе. Доказ емоција, праву љубав, срећу коју без имало сумње жели и може да вам пружи. Битно је да не обећавате оно што нисте у стању да испуните.

Ако сте сада слободни, имајте на уму да је могуће да ће услиједити сусрет који ће можда чак бити и љубав на први поглед. Ово ће бити дани током којих ћете спознати шта је то искрена емоција.  Траје период ваших рођндана па је могуће и да ће неке ваше жеље коначно да се остваре.

СТРИЈЕЛАЦ

Бијели мјесец у Близанцима ће вам донијети остварење једне велике жеље. Постоји неко ко вас воли, неко ко је спреман да се бори за вас, неко ко већ неко вријеме крије своје емоције према вама, а нема нимало сумње да их има.

Ово ће бити дани током којих ћете успјети у остварењу онога што наумите.

Ово је прије свега период када ћете напредовати на пољу каријере прије свега. Сада можда немате новца, можда вам дјелује да вам ништа неће ићи од руке, али треба да знате да су сада пред вама дани када ће  све доци на своје. Постоји карма, а ви ћете бити знак који ће напорно радити, али и који ће бити награђен за свој рад и труд.

Ускоро слиједи остварење једне велике жеље, и знајте да новац који стиже вама може силно да уљепса живот. Нема разлога да бринете нити да сумњате у себе и у своје квалитете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана