Без чега хороскопски знакови не могу да замисле срећан живот

Г.С.
Без чега хороскопски знакови не могу да замисле срећан живот

Већина људи воли сличне ствари - да добро поједу, попију изабрано вино, добро да се наспавају и да буду у добром друштву.

Ипак, колико год сви вољели све то, неки ће ипак радије да дају све што имају за добар комад накита, а други за добро јело.

Ован

Уживају у лијепим винима, одећи и сличним предметима који их одвајају од других, најбоље се осјећају кад имају пуно новаца с којим могу да се разбацују. Воле нове трендове, егзотичне кухиње, цвијеће, јарке боје, одијећу и то да буду главни у сексу.

Бик

Усмјерени су на уживање, па су павање, добра храна и секс нешто што баш воле. Љубитељи су масажа, меканих површина и глатких материјала, дружења с породицом, воле поштовање традиције и држања неког реда у животу. Приоритет им је финансијаска сигурност, али и она емотивна - па теже сигурним и рационалним одлукама у вези будућности.

Близанци

Нова искуства, нови људи - топ су приоритети припадника овог знака. Воле путовања, луди су за забавама и дружењима свих облика, воле да расправљају и да се свађају, раде више ствари одједном и тако 'штеде' вријеме. Мајстори су у прихватању изазова у којима се могу да докажу, заводе и освајају...

Рак

Припадници овог знака најбоље се осјећају у кругу своје породице, по могућности с неком укусном храном на столу. Пуно енергије улажу у односе с партнером, пријатељима и члановима породице, па им је то светиња. Воле похвале и комплименте, награду за свој рад, цвијеће, проучавање историје и да гледају документарце. Воле да читају књига, уче, али и опуштање уз алкохол.

Лав

Вјежбање, добар изглед и кондиција важне су ставке у животу припадника овог знака. Воле све врсте физичких активности, изазовну одјећу, да се истичу међу другима. Свила, злато и новац - обожавају! У љубави и пријатељству инсистирају на пажњи, љубави и јављања, желе захвалу за све што направе. Цијене еротику и истраживање сексуалности, вечеру коју им скува неко други и “падају” на слатко.

Девица

Неважно јесу ли њихови планови реални или нереални, припадници овог знака ће их зацртати и потрудити се да их остваре. Планирање је једна од њихових омиљених активности. Осим тога воле да им се у свему пружа више могућности, тј. избор, воле да имају добро попуњен ормарић с лијековима за “сваки случај”, парфеме, туширање, помагање другима, практичне ствари и удобну одјећу.

Вага

Припадници овог знака велики су љубитељи материјалних ствари, простора и уређења које сматрају лијепима. Пате да им се угађа, воле да приме цвијеће, поклоне и друге знакове пажње. Воле да расправљају о темама које их занимају, обожавају луксузна мјеста... Воле кредитне картице и шопинг, да увијек имају неког крај себе за разговор, третмане љепоте, масаже.

Шкорпија

Воле да се докажу на послу и да утабају свој пут према напредовању, да буду иноватори с новим идејама и тајне које су познате само њима. Важни су им снажни осјећаји и њихово показивање, као и људи који нису баш попут свих осталих.

Стрелац

Припадници овог знака воле осјећај слободе и могућности кретања - на послу, путовањима или односима који их не ограничавају. Воле да филозофирају и паметују некој теми, а обожавају малу дјецу и животиње. Воле људе с необичним приступом животу који њима проширује хоризонте, љубљење и романтику на другачији начин, спонтане забаве и спорт.

Јарац

Припадници овог знака пате да на неки начин постану важни - односно цијењени у својој околини. Због тога воле да им се додијељују одговорности и прилике да се докаже све што може. Новац не цијени као такав, већ лагодан живот и ужитке које му он купује, па воли скупоцијене одморе, фину храну и лијепе ствари које могу да дијеле с најближима. Воли партнера који га изазива и импресионира, а изнад свега воли своју породицу.

Водолија

Припадници овог знака велики су љубитељи роштиља као симбола дружења с пријатељима, које у сваком смислу и облику обожавају. Воле да осмишљавају нове ствари, да израђују нешто својим рукама, сређивање цвијећа... Врло им је важан осјећај слободе и неограничења, па воле људе који их не позивају на ред и немају велика очекивања од њих, већ им допуштају да сами дефинишу границе.

Риба

Припадници овог знака у души су прикривени романтичари и нема им ништа љепше него да буду на одмору са својом љубави под руком. Обожавају море и све повезано с њиме, природу и животиње, сањарења и обиласке нових мјеста. Воле здраву, органску храну, планине и водопаде, људе који су нежни и љубазни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана