Астролози су сагласни: Ово су бруталне истине о сваком хороскопском знаку

ГС
Астролози су сагласни: Ово су бруталне истине о сваком хороскопском знаку

Астрологија нам може дати увид у наше особине и често је савршени савјет крије управо тамо, у опису нашег хороскопског знака.

Чини се да звијезде знају о нама ствари које ми или не знамо или не препознајемо и могу нам дати нову перспективу.

Ован

Животни савет вам је да пазите на своје претерано самопоуздање и хировитост. Иако је самопоуздање сјајно, ви то доведите до крајности тако што мислите да се ствари које се догађају другим људима неће догодити и вама. Стављате се у опасне ситуације с врло мало размишљања о последицама и не суздржавате се кад нешто желите да кажете, па можете да наљутите друге и не знате зашто су узнемирени. Кад сте у опасним ситуацијама нећете се извући само зато што сте то ви, предузмите мере опреза. На пример, ако се идете наћи с неким кога сте упознали на интернету нађите се с њим на јавном месту, а не на пустом путу на ивици шуме.

Бик

Најбољи животни савет Бику је да треба себи да поставља веће изазове. Сигурно, кад се одлучите да нешто урадите, то и остварите, али ретко излазите из своје зоне комфора. Морате победити неке страхове и изаћи. Имате све врсте вештина и талената за које ни не знате да их поседујете. Кад постигнете нешто што никад нисте ни помислили да бисте могли да учините, осећаћете се одлично. Волите да вам је пријатно, али постоје тренуци када је најбоље што можете да урадите за себе да се изложите непријатности.

Близанци

Морате се организирати, Близанци. Ваш живот, попут ваше куће, често је врло неорганизован. Касните на састанке и зато се осећате лоше. Да сте више били у распореду, изнервирали бисте мање људи и не бисте се осећали лоше. Када су ствари око нас у нереду то утече и на психу па и сами постајемо попут простора око нас. Склоните, организујте и ставите ствари на своје место и видећете да ћете се осећати много уравнотеженије и складније.

Рак

Смањите притисак на своје најмилије. Ракови, можете преживети пар сати и сами. Верујте да вас ваши ближњи воле и да ће вам се вратити без да се тако чврсто држите. Независнији сте него што мислите, зато радите на томе да се мало дистанцирате од људи и ствари од којих сте помало зависни.


Астрологија нам може дати увид у наше особине и често је савршени савет крије управо тамо, у опису нашег хороскопског знака.

Чини се да звезде знају о нама ствари које ми или не знамо или не препознајемо и могу нам дати нову перспективу.

Лав

Ваш животни савет је да признате и уважавате мишљење других. Лавови, запамтите да други људи могу, а и неки и јесу, лепши и паметнији од вас и да су често у праву и када не раде ствари онако како сте ви замислили да би требало да буду обављене. Свако има своја уверења и начине понашања. Биће много боље да их прихватите уместо да их осуђујете.

Дјевица

Животни савет вам је да прихватите неред своје креативне стране и уживате у њој. Склони сте суздржавању и самокритичности што може угушити вашу креативну страну. Морате пустити своју креативну страну, без обзира колико неуредна и хаотична била. Креативност је диван дар и не би требало да га гушите. Ослободите ту страну, више сте уметнички настројени него што желите да признате.

Вага

Ваш животни савет је да одрастете. Нико вас неће избавити из нереда који сте створили осим вас. Нећете изненада добити наследство, нити вам понудити савршен посао, а да при том не одрадите оно што морате. Треба да преузмете одговорност за свој живот и изаћи у свет и учинити га својим.

Шкорпија

Морате се ослободити својих мука. Није привлачан начин на који биљежите сваку ситницу или неправду које су вам учињена, нити је исправно када ствари гледате као много горе него што заправо јесу. Престаните мислити да некоме можете показати што завређује осветом јер то ће на крају ипак највише вама наштетити. Укратко не радите од бухе слона.

Стријелац

Ваш животни савет је да успорите. Увек се вртите од једног до другог места, никад не одвајајући време за уживање у погледу. Ваше стално кретање и обављање ствари начин је на који избегавате да се бавите својим осећањима, али на крају ће те емоције захтевати вашу пажњу. Стрелци, одвојите време за предах и опуштање. Ако можете, медитација је сјајан начин да се усресредите и размислите.

Јарац

Сетите се да у животу постоји и много тога другог осим новца. Није да немате везе и друге ствари до којих вам је стало, али новац је на врху листе. Међутим, кад сте толико фокусирани на зарађивање и финансијску солвентност, пропуштате искуства из живота. Морате да издвојите време како бисте били са својом породицом и људима које волите. Не прескачите одморе и уживајте у слободним данима, не испуњавајте их радом.

Водолија

Животни савет вам је да морате да успоставите равнотежу између сопствених осећања и осећања других људи. Ако вас неко узнемирава, постајете врло осетљиви, али ако ви њих узнемирите, склони сте да се затворите у себе и не допустите другима да вам кажу како се осећају. Недостаје вам емпатије, али је очекујте од других. Водолије, радите на томе да будете тамо због неког другог док пролазите кроз емоционални преокрет и можда ће вам то помоћи да ојачате када сте ултра-осетљиви

Рибе

Не допустите да вас лењост превлада тако да не будете креативни. Генијални сте када је реч о креативности – понекад то долази у облику уметности, а некад у решавању проблема. Међутим, кад се препустите својој природној лењости, престајете да стварате. Не кажемо да не можете имати одмор или паузу, само не допустите да вас свлада и омами па да не можете да урадите ништа. Одвојите сваки дан време за оно што морате да радите како бисте били сигурни да ћете сваки дан имати мало времена за инспирацију и креативност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана