Астролози откривају шта сваком хороскопском знаку поправља расположење

ГС
Foto: Илустрација

Свима су потребне мале животне радости и нешто што ће нас бар на тренутак одвратити од суморне стварности!

Догађаји и вијести које нас свакодневно окружују, могу утицати на то да наше расположење не буде на "нивоу".

Ован

Да ли желите да се осјећате боље? Онда пробајте нешто ново и спонтано. Не мора да буде екстремно, скупо или софистицирано, само нека буде нешто што никада раније нисте пробали. Нова искуства ćе вам помоćи да пронађете изгубљену виталност и "пробудиćе" вашу креативност.

Бик

Бикови веома интензивно доживљавају своје емоције, па ако желите да их обрадујете - поклоните им цвијеће, скувајте им омиљену храну или их загрлите. Када осјете љубав, све ће бити боље. Уколико желите да сами себи помогнете - учините исто! Купите себи лијеп букет цвијећа, пустите омиљену серију и уживајте у укусној храни.

Близанци

Близанци воле дубоке и смислене разговоре. Да бисте били срећни, организујте састанак са пријатељима и слободније разговарајте о томе шта вас мучи. Једноставно изражавање мисли помаже да се побољша расположење Близанаца.

Рак

Повезивање са природом чини да се Ракови одмах осјећају боље. Шетња планином или плажом, излет на село или вожња бициклом у парку ће поправити ваше расположење. Колико год воле кућу, Ракови воле и свјеж ваздух и звукове природе.

Лав

Уколико желите да поправите расположење једног Лава, подсјетите га колико је посебан и изузетан. Било да заједно гледате старе фотографије или идете у шетњу, учинићете да се осјећају боље.

Дјевица

Дјевице су обично веома озбиљне. Најбољи начин да их развеселите је да их насмијете. Дајте им неколико тренутака опуштања и хумора и осјећаће се боље.

Вага

Вага воли лепе ствари, посебно оне које имају везе са кућом. Поклоните им неку лијепу ствар ако желите да се осјећају мало боље. Мирисна свијећа, прелијеп јастук или посебна шоља побољшаће им расположење.

Шкорпија

Шкорпије се издвајају по томе што су одани и добри пријатељи. Када се осјећају лоше, најбоље је да им покажете да вам је стало до њих. Позовите их, питајте их како су и шта им треба. Ако не одговоре, купите сладолед и подијелите га са њима.

Стријелац

Најбоља ствар коју можете да урадите да бисте орасположили Стријелца је да га помјерите са мјеста гдје се тренутно налази. Било да се ради о неколико сати или чак дана, Стријелчеви су заиста срећни када путују.

Јарац

Уколико желите да побољшате расположење Јарца, помозите му да се бар неколико тренутака осјећа као да је дијете. Изађите у забавни парк, играјте видео игрице, шетајте... Шта год да је, не оклијевајте да пробате, ако желите да вам се Јарац мало осмијехне.

Водолија

Водолије живе да би помогле другима, па је одговор на питање "како да им буде боље" - солидарност и нуђење. Охрабрите их да учине добро дјело. То не мора бити велики гест, чак и нешто мало ће испунити Водолије.

Рибе

Све што је повезано са умјетношћу и креативношћу помаже Рибама да се осјеćају боље. Организујте час плеса или посјету музеју, идите у позориште или на часове сликања. Дајте Риби прилику да пусти машти на вољу и тада ћете видјети осмијех на њеном лицу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана