Астролози кажу да за сваки знак постоји идеално занимање: Ево ко би бриљирао у свијету глуме

GS
Foto: Twitter

Астролози кажу да за сваки знак постоје идеална занимања односно да се може процијенити који посао би вам највише одговарао према вашој наатлној карти. Наравно, прије свега треба да се руководите својим интересовањима, а она се можда поклопе са овим астролошким процјенама.

Ован

Овнови су самоувјерени и воле надметања. Идеална занимања за њих су: зубар, хирург, финансијски аналитичар, директор хотела, грађевински радник.

Бик

Припадници овог знака су одлучни и поуздани и имају изражен смисао за лепо. Професије које им се препоручују: модни дизајнер, пејзажни архитекта, банкар, финансијски саветник, менаџер.

Близанци

Близанци имају много талената и врло су прилагодљиви, али им је стално потребна мотивација да би напредовали у послу. Веома су шармантни и мајстори су комуникације.

Најбољи послови за Близанце су: учитељ, стручњак за односе с јавношћу, менаџер, стручњак за комуникације.

Рак

Припадници овог знака су одлучни и поуздани и имају изражен смисао за лепо. Професије које им се препоручују: модни дизајнер, пејзажни архитекта, банкар, финансијски саветник, менаџер.

Лав

Лав је амбициозан и воли светсла позорнице. Послови најбољи за овај знак су: глумац, дизајнер, организатор догађаја, менаџер продаје.

Девица

Девице су перфекционисте и обраћају пажњу на све детаље. Идеалне професије, према астрологији: научни истраживач, инвеститор, терапеут, статистичар, извршни помоћник.

Овај знак је одговоран и заштитнички настројен. Понекад може да буде превише расејан односно да му "глава буде у облацима". Као најбоље професије издвајају се: социјални радник, медицинска сестра/техничар, учитељ, логопед, социјални радник.

Вага

Шармантне и друштвене Ваге су најбоље у успотављању пословних контаката и ненадмашне у комуницирању.

Занимања која им се препоручују: правни аналитичар, организатор догађаја, приватни бизнис, псоао у сектору људских ресурса.

Шкорпија

Људи рођени у овом знаку су веома знатижељни и не заустављају се док не дођу до решења. Права занимања: психолог, лекар, инжењер, аналитичар тржишта, финансијски саветник.

Стрелац

Стрелчеви воле диманичне и креативне послове, не подносе рутину. Занимања која им се препоручују: менаџер за односе са јавношћу, инструктор, детектив, персонални тренер, послови у туризму.

Јарац

Овај знак је прагматичан и добро дефнише радне задатке. Према астрологији најбољи послови за њега су: менаџер, рачуновођа, банкар, медицинска сестра/техничар, учитељ, програмер.

Водолија

Водолије су веома радознале и слободоумне. Не пристају на конвенционана размишљања, уколико се не слажу са тиме. Занимања за њих: тренер, инжењер заштите околине, глумац, научник.

Рибе

Припадници овог знака су веома интуитивни и лако обављају послове који захтевају стрпљење и разумевање, а то су: физиотерапеут и остали послови у медицини, социјални радник, послови у трговини, пише ЖенаБлиц

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана