Астролог открио који су најзлобнији знакови хороскопа

GS
Foto: iStock

Астролог открива који су најзлобнији знакови хороскопа, никад не би могли погодити ко је на врху листе.

 

1. Рак

На врху листе су Ракови, који су познати по својој ћудљивости и негативности, али то није једина ствар о којој морате да бринете када се нађете на путу Раку. „Не желите да узнемирите једно од ових створења“, упозорава радио астролог Шарлот Кинг. Познато је да ракови реагују дефанзивно на скоро све, чак и на добре ствари. Кинг напомиње да се не плаше да користе свој тврди оклоп. - Опакост овог знака заснива се на заштити и сигурности, па ако узнемирите Рака, будите спремни. Они ће вас покосити“, додаје Кинг.

 

2. Водолија

Иако Водолије могу бити прилично емоционално интелигентне када су у питању везе и пријатељства, често се изолују од најближих јер немају много емоционалног капацитета за емпатију. Понекад могу имати велики комплекс супериорности. - Понекад њихов интелектуални немир може да им да осјећај да су свемоћна бића, вјерујући да они највише знају, а да су други око њих некако испод њих и још ниже - каже Кинг.

 

3. Бик 

Бикови су невјероватно одани, а другима око себе обично д‌јелују смирено и сталожено. Али оно што многи не знају је како се то лако може променити за неколико минута. - Опуштени и супер кул Бикови делују безопасно, и јесу док им не повредите једну ствар близу срца - каже Сидарт Кумар, астролог и нумеролог. Овај знак користи вашу рањивост да вас удари, додаје он. Бик може бити прилично оштар ако се осећа запостављено или издано, али углавном се љути због сломљеног срца. Кинг напомиње да је, иако је то мало тешко изводљиво, најбоље бити стрпљив с њима и дати им простора.

 

4. Ован

Овнови су познати по свом авантуристичком и страсном духу, али тешко се носе са осећајем да су невидљиви. - Ован воли да побјеђује и увијек себе поставља на пиједестал - објашњава Кинг. Такође се лако увриједе. Ако их увриједите, дрске ријечи Овна су довољно оштре да вам сруше самопоуздање и изазову трауму. - Испод те грубости је и даље неко ко жели да се осјећа схваћеним и цијењеним - каже Кинг и објашњава да је све што Овну треба да се смири јесте слушање, уважавање и саосјећање, преноси НајженаАло.

 

5. Шкорпија

Шкорпионова интензивна личност и склоност  претјеривању често их оставља дубоко несхваћенима. Сидарт упозорава на њихову интензивну потребу за осветом. - Овај мистериозни знак никада не заборавља ни најмањи бол или непоштовање који му је нанијет и кује најсложеније планове за освету - истиче он. Срећом, нећете морати превише често да бринете о њиховој осветољубивој природи. - Негативне особине Шкорпије лако се могу обуздати љубазношћу, истинитошћу и разумијевањем - додаје Кинг.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана