Астро компатибилност: С ким се најбоље слаже ваш знак?

Агенције
Астро компатибилност: С ким се најбоље слаже ваш знак?

Хороскоп вам открива у ком знаку се крије ваш најбољи пријатељ и љубавник...

Ован

Моћни Овнови граде много јаче и боље везе и пријатељства са припадницима знакова као што су Близанци, Лавови, Стрелчеви, Рибе и Ваге. Овнови у пару могу да успију онда када науче да поштују своје жеље и осјећања.

Бик

Бикови граде много боље пријатељске али и љубавне односе са Јарчевима, Рибама, Девицама и Раковима, а Бикови у комбинацији могу да успију ако буду искрена подршка једно другом.

Близанци

Креативни Близанци се најбоље слажу са Овновима, Лавовима, Вагом и Водолијом, а ствари могу да буду подношљиве и са Стрелчевима.

Рак

Заштитнички настројени Ракови одлично функционишу у односима са Шкорпијама, Биковима, Дјевицом, Рибама и Јарчевима. Међутим, они воле јаке личности као што су обично Стрелчеви и Лавови.

Лав

Лавови воле Дјевице, Стрелчеве, Овнове, Близанце и Водолије. Лавови у пару успијевају само онда када им је комуникација на одличном нивоу.

Дјевица

Дјевице се најбоље слажу са Јарчевима, Биковима и Шкорпијама. Њихова супротност, Рибе, увијек ће успијети да им помогну да пронађу баланс.

Вага

Шармантна Вага одлично функционише са Овновима, Близанцима, Лавовима, Стрелчевима и Рибама. Двије Ваге успијеће само када направе компромис.

Шкорпија

Страствена Шкорпија воли да се дружи или ужива у љубавним везама са Раковима, Дјевицама, Јарчевима, Рибама и Биковима.

Стрелац

Пустоловни Стрелац обожава Овнове, Лавове, Ваге, Водолије и Близанце.

Јарац

Приземни Јарац најбоље пријатељске али и љубавне односе гради са Биковима, Дјевицама, Шкорпијама, Рибама и осталим припадницима његовог знака.

Водолија

Увијек мислећа Водолија најбоље се слаже са Близанцима, Стрелчевима, Вагама, Лавовима и Овновима.

Риба

Дубоко осјећајне Рибе неће одолети Шкорпијама, Раковима, Јарчевима и другим странама себе које обично представљају Дјевице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана