Ако желите миран љубавни живот, избјегавајте ове хороскопске знаке

ГС
Foto: Илустрација

Иако је наравно сваки пар прича за себе, неки хороскопски знаци су, према мишљењу астролога, компликованији у љубавним односима и са њима ће чак и почетак љубави бити тежак.

Први сусрети су често веома захтјевни јер се људи труде да се представе у најбољем могућем свјетлу, а покушавају и да сазнају шта се другој особи свиђа.

Већина покушава да пронађе компатибилност, али у исто вријеме очекује и лептириће у стомаку.

Међутим, некомпатибилност је често проблем и може довести до сломљеног срца.

Познавање астрологије или познавање сваког знака може помоћи људима да лакше разумију другу страну.

Астрологија каже да су неки знаци веома компликовани и да се одређени проблеми могу уочити већ на почетку.

Сљедећа четири знака спадају у ту категорију. Наравно, то не значи да би требало да се одрекнете љубави, али ако је особа рођена у неком од следећих хороскопских знакова, можда ћете морати да промијените приступ и будете спремни на одређена изненађења.

У наставку погледајте који су знаци у питању и можда вам неке недоумице везане за људе око вас постану много јасније:

Ован

Људи рођени у овом знаку су бунтовници и увијек крше правила креирајући свој пут. Али имају и још једну веома карактеристичну особину – увијек воле да се такмиче, чак и у љубавној вези. Без обзира шта њихов партнер ради, бунтовни Овнови желе то да ураде боље. Овакав приступ животу може довести до веома лоше комуникације међу партнерима. Такође вјерују да могу да дају само онолико колико примају и срце ће им бити ледено ако их партнер узнемири.

Бик

Иако је ово један од најромантичнијих знакова, ипак би требало двапут да размислите ако желите да имате једноставан живот. Њихова бајковита романтичност, тврдоглавост и мистериозност могу постати проблем. Они ће након неког времена показати своју љубоморну страну и посесивност, а понекад ће се понашати незрело попут бебе. Поред свега овога, све што радите за себе ћете морати да објасните свом партнеру јер се највише плаше да ће бити изостављени. И на крају, још једна занимљивост у вези са овим знаком – веома им је тешко да се извине, чак и када нису у праву.

Шкорпија

Овај водени знак је веома миран, али ако се деси нешто што им се не свиђа, онда могу све да ураде да би се осветили. Шкорпије су познате по чувању приватности и интровертности. У почетку је веома тешко разумијети их и задобити њихово повјерење. А друго, не мање важно – они увијек држе на оку свог партнера и увијек ће бити сумњичави. Њихов круг људи је увијек мали и због тога лако постају емоционално зависни од партнера што може довести до свађа. Желе пуну пажњу свог партнера, односно желе пажњу какву добијају мала дјеца.

Рак

Људи рођени у овом знаку познати су по љубави коју осјећају према свим људима, али и по својој брижној природи. Али све ово има своју мрачну страну, па могу постати огорчени и непријатни. У љубавној вези са Раком особа се може осјећати исцрпљено, јер Рак стално тражи ријечи захвалности и разумјевање. Ако нису задовољни онда постају хладни. Раковима је такође тешко да схвате да могу потпуно да се изгубе у својим емоцијама и да изгубе повезаност са својим партнером јер сматрају да не чини довољно за њих, пише Супержена.б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана