Самсунг представио Galaxy К zoom

Агенције
Самсунг представио Galaxy К zoom

Компанија Самсунг представила је 29. априла Самсунг Galaxy К zoom, нови специјализовани смартфон са оптичким зумом, који спаја напредну технологију дигиталног фотоапарата са Самсунг Galaxy искуством.

„Представљањем уређаја Galaxy К zoom, Самсунг наставља да демонстрира чврсту рjешеност да створи производе који испуњавају најразличитије захтjеве наших корисника", изјавио је Сун Хонг Лим, потпредсjедник пословне јединице за мобилне комуникације у компанији Самсунг Electprnics. „Нови Galaxy К zoom омогућава корисницима да без имало напора фотографишу и размjењују своје најважније свакодневне тренутке уз јасне слике и удобност и конекцију какву нуде смартфони из линије Galaxy, што за резултат има јединствено и свеобухватно мобилно искуство."

Као смартфон са оптичком зумом, Galaxy К zoom посjедује напредну технологију за фотографисање која нуди контролу и функционалност професионалног фотоапарата. Galaxy К zoom има нову технологију објектива која у танком кућишту пружа 10x оптички зум. Овај уређај има оптички стабилизатор слике (OIS) за смањивање замућења изазваног кретањем и даје изузетне резултате у условима слабе освиjетљености.

Такође, издваја се и BSI CMOS сензор од 20.7 мегапиксела за ултра оштре фотографије са мноштвом детаља. Уз то, уређај посjедује блиц Xenon Flash који има боље освjетљење од LED блица чиме се повећава квалитет слике са природним сјајем.

Нови уређај спаја функције фотоапарата, укључујући АF/АЕ раздвајање (/Auto Focus / Euto Exposure раздвајање) за прецизан баланс свjетла и јасноће, као и слиједећу генерацију начина рада Pro Suggest који нуди 5 оптимизованих подешавања филтера.

Ту је и опција Selfie Alarm која омогућава корисницима да лако праве аутопортрете. Свака функција има једноставан кориснички интерфејс који омогућава да се у свакој ситуацији лако праве фотографије и видео снимци изузетног квалитета.

Уз то, Galaxy К zoom нуди све функције које корисници желе од једног врхунског Galaxy смарт телефона, као што је Ultra Power Saving Mode за минималну потрошњу батерије, S Health апликације, као и Студио за уређивање фотографија и видео снимака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана