Већ познато ко је нови тренер Новака Ђоковића?

GS
Foto: Telegram/ABACA/pa

Горан Иванишевић више није тренер најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића.

Вијест је стигла неочекивано, а објавио ју је сам Ђоковић преко свог Инстаграм профила.

Оваква информација је за собом одмах повукла и бројна питања – 'Да ли је то прави потез ?', 'Шта је сљедећи корак ?' и слично, међутим једно ипак предњачи, једно се ипак издваја:

Ко ће бити сљедећи тренер Новака Ђоковића ?

С обзиром да већ дуже вријеме не ради са два тренера, тачније од момента када се растао са Маријаном Вајдом, Хрватски стручњак је био једини тренер у штабу српског тенисера, тако да потрага за новим тренером је већ кренула.

А можда се завршила и прије него што је почела.

Наиме, снимци и слике које су јуче испливали са Новаковог тренинга у Београду показују једно добро познато лице – Ненада Зимоњића.

Зики је видно, на поменутим садржајима, имао улогу Ђоковићевог тренера, а чак у једном моменту први рекет свијета је тражио и савјет од старијег и искуснијег колеге.

Да ли је Зимоњић баш тај нови изабрани, остаје да видимо, али да је ово Ђоковићево јутрашње саопштење изазвало буру у свијету тениса, јесте.

Новак има времена да донесе одлуку о томе са ким ће радити убудуће, а први наредни турнир му је Мастерс у Монте Карлу од 7. до 14. априла.

Ђоковић је прије Иванишевића сарађивао са Рикардом Пјатијем, Марјаном Вајдом, Тодом Мартином, Борисом Бекером, накратко и са Андреом Агасијеми Раденок Штепанеком, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана