Тениски Ол-стар: Најбољи на једном мјесту у Новаковој режији!

ГС
Тениски Ол-стар: Најбољи на једном мјесту у Новаковој режији!

Џон Вертхајм, познати амерички новинар, тврди да Новак Ђоковић планира да организује тениски Ол-стар у Лос Анђелесу.

Познати колумниста, који је недавно објавио велики интервју са Ђоковићем, поручио је у подкасту Ендија Родика да је тако нешто веома могуће и то већ од 2025.

"Кажем вам - лого већ постоји, а Новак се баш заинтересовао", рекао је Вертхајм у подкасту "Served" чији је домаћин бивши број један.

"Сви желе тениску ол-стар утакмицу, зар не? Такмичење у вjештинама, мушкарци, жене, све, да славимо наш спорт. Знате ли које би било добро вријеме за то? Непосредно прије Индијан Велса. Сви су срећни, дошли су на југ Калифорније. Чуо сам да се Новак баш заинтересовао за тако нешто. Није ово само у стилу 'хеј, требало би да имамо Ол-стар меч'. Постоји и лого, неко ми га је показао, тражи се већ и мјесто одржавања, у Лос Анђелесу", открио је Вертхајм.

Родик је упитао да ли то Новак жели да преузме ту идеју о Ол-стару у тенису.

"Да. Дијелом зато што он увијек тражи начине да укључи тенисере, да повећа своје насљеђе, али то је такође и паметна пословна одлука. Ко не би желио да види Коко Гоф да покуша да гађа у мету или Ему како спринта, ко сервира најбрже итд… Новак се баш заинтересовао за то. Речено ми је да већ тражи мјесто за одржавање у јужној Калифорнији. Кажем, лого већ постоји, то није само неки тренутни хир, ради се на томе. Можда то може да се догоди чак већ 2025. године", закључио је Вертхајм, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана