Синеров наредни циљ је да сруши Ђоковића?

GS
Foto: Sportal

Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је да након освајања Мастерса у Мајамију има циљ да исто то учини и на другом Гренд слему у сезони - Ролан Гаросу.

Од ове недјеље други тенисер на АТП листи рекао је да се већ сада припрема за тај подухват и да ће прије тога учествовати на два, за њега, веома важна турнира.

"Сада ми је Ролан Гарос главни циљ. Од четвртка почињем припреме за Монте Карло који ће бити мој први турнир на шљаци. Немам много времена за адаптацију, чак ни цијелу недјељу. Видјећемо како ће бити у Монаку", рекао је Синери.

Па је и додао:

"Прије Ролан Гароса је и Рим, а то је веома специјалан турнир за мене. Увијек је невјероватно играти пред домаћом публиком. Мислим да сам много напредовао у посљедњих годину дана и да могу још боље. Физички сам потпуно другачији", рекао је Синер.

Подсјећања ради, овогодишњи Ролан Гарос почиње 20. маја, а титулу освојену прошле године на теренима у главном граду Француске брани најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић.

Уколико Италијан успије у својој намјери да тријумфује у Паризу, то ће значити да ће преузети и лидерску позицију од Нолета, који је пуних осам година провео као најбољи на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана