"Разочаран сам, ово је та сезона": Ђоковић утучен након пораза у полуфиналу Монте Карла

ГС
"Разочаран сам, ово је та сезона": Ђоковић утучен након пораза у полуфиналу Монте Карла

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић изнио је утиске послије меча са Каспером Рудом и прокоментарисао шта му се све дешава ове сезоне.

Каспер Руд направио је сензацију у Монте Карлу, пошто је побиједио Новака Ђоковића у полуфиналу Монте Карла.

Најбољи српски и свјетски тенисер Новак Ђоковић није успио да се пласира у финале Монте Карла пошто је у финалу од њега био бољи Каспер Руд са 2:1 – 6:4, 1:6, 6:4.

Норвежанину је ово први тријумф икада против Србина, те ће за трофеј снаге одмјеравати са Стефаносом Циципасом.

Новак Ђоковић има веома слабу сезону.

Послије пораза од Каспера Руда, отворио је душу.

– Наравно да сам разочаран када изгубим овај меч. Било је тијесно. Честитке Касперу. Играо је јако добро, посебно на почетку првог и трећег сета. Имао сам своје шансе, али посљедњи гем није био добар. Неизнуђене грешке, био је солидан до последњег ударца и заслужено је побиједио. Моја игра је била некако горе-доле. Позитивна ствар је што сам некако успио да се вратим након изгубљеног првог сета, пронашао сам снагу у игри. Дакле, има и позитивних ствари које носим са овог турнира, али сам разочаран наравно – почео је Новак, преноси Спортал.

Коментарисао је и слабији старт сезоне.

– Навикао сам на високе стандарде у погледу очекивања од резултата, тако да то што немам титулу, у поређењу са посљедњих 15 сезона, уопште није сјајна сезона. Али, имао сам полуфинале Аустралијан опена, полуфинале овдје. Играо сам само три турнира ове године. Нормално је очекивати да имате сезону у којима не кренете добро, ово је та – рекао је Новак и додао:

“Надам се да ћу моћи да се подигнем, што се тиче резултата. Могу да градим одавде, јер сам играо добар тенис. Надам се да ћу на сљедећим турнирима играти још боље”, закључио је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана