Конорс би да тренира Новака

Б92
Конорс би да тренира Новака

Џими Конорс, бивши број један свјетског тениса, огласио се поводом прекида сарадње између Новака Ђоковића и Горана Иванишевића.

Њихова сарадња је завршена послије више од пет година сарадње, а Конорс се помало и нашалио на тај рачун.

Он је у свом подкасту "Предност Конорс", у којем је домаћин са сином Бретом, рекао како је када дође до раскида увијек кривица у тренеру.

"Да, за пар очију, можда. Добро је ствари некад продрмати. али није више забавно, зар је увијек кривица до тренера? Знате, 'вријеме је да се отарасите тренера!' Ви сте са неким, путујете заједно из недјеље у недјељу и једете и проводите вријеме заједно. Понекад вам је потребан одмор. Да протресете све и видите шта иде из тога. Можда га је Горан одвео најдаље што је могао", каже Конорс.

Он је такође додао да је нормално и да дође до неке врсте засићења.

"И онда, дође неко други, види нешто друго, јер да будемо јасни, радите са најбољим играчем свих времена. Промјене и сугестије које доносите су минималне. Људи са трибина и многи који мисле да познају тенис то стварно не виде", каже Џими.

Американац је стигао и да се нашали поводом тога ко би могао да тренира Новака, толико да је предложио - себе!

"Ја сам ван посла, Брет. Волим да радим тениске подкасте и причам о тенису са тобом, али знаш, ако се укаже прилика, то би свакако било задовољство и част да он размотри моје име. Али како ствари иду, малоприје смо причали о Данијел Колинс и како се живот мијења и тренутно сам задовољан овим што радим. Волим свој живот и све у вези њега", закључио је Конорс. 

Што се тиче Новака он још није донио одлуку ко ће му бити нови тренер, а најављено је да ће играти на Мастерсу у Монте Карлу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана