Да ли је због овог потеза Ђоковић дао отказ Иванишевићу? (ВИДЕО)

ГС
Foto: Танјуг/ АП

Новак Ђоковић је изненадио читав тениски свијет одлуком да раскине сарадњу са Гораном Иванишевићем, послије успјешне сарадње која је изродила 12 Гренд слем титула.

Најбољи тенисер свијета је емотивном објавом на Инстаграму објелоданио да са Иванишевићем више неће сарађивати и да га много воли, док је легендарни Хрват на то одговорио емотиконима захвалности и срца.

Ипак, на друштвеним мрежама појавио се и видео са Аустралијан опена, који је поново постао актуелан. На њему се види дуел Новака и Синера из полуфинала. Ђоковић није успио да пронађе прави ритам и одговори на одличну игру Италијана, а сав бијес је искалио на штабу.

На снимку се види како себи у браду каже: "ви нисте нормални". Потом се јасно видјело како каже: Како сте лоши... Ужас, ужас, сви!"

Многи од навијача су почели да коментаришу да је управо ово био моменат који је Иванишевићу "трасирао" пут ка отказу.

Да подсјетимо, како тренутно ствари стоје, Новак ће на наредне турнир ићи са братом Марком Ђоковићем. Ту ће бити и Чарли Гомес као агент, а смјењиваће се физиотерапеути Миљан Амановић и Клаудио Цимаља. Марко Паники, кондициони тренер који је и сада са њим у Београду је остао у тиму, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана