Сарајево нови тест фудбалера Леотара

Ратомир Мијановић
Сарајево нови тест фудбалера Леотара

Требиње - Фудбалери Леотара одиграће данас контролну утакмицу против Сарајева у Читлуку док је генерална проба пред почетак другог дијела првенства у Првој лиги Републике Српске заказана за 28. фебруар против Сутјеске из Фоче.

У посљедњем припремном мечу Требињци су ремизирали са Челиком из Никшића резултатом 1:1, а гол за тим Дамјана Ратковића постигао је Ненад Зечевић.

- Леотар је у најбољој позицији уочи прољећног дијела шампионата. Вјерујем да смо играчки јачи и надам се повратку у елитно друштво. Ово је доста млађа екипа од оне у којој сам играо, али има доста талената и вјерујем да ћемо се на крају радовати. У Требињу сам неколико дана, добро радимо мада нам треба времена да се још уиграмо. Мислим да можемо у Премијер лигу и учинићемо све што је до нас - рекао је фудбалер Огњен Радуловић.

Послије првог дијела шампионата Републике Српске и одиграних 13 утакмица Леотар држи прво мјесто на табели са 26 бодова, два више од првих пратилаца Козаре и Рудар Приједора. Након неколико сезона на "Полице" се вратио везни играч Павле Сушић, а осим њега у тиму је и Бојан Зорановић дојучерашњи фудбалер Мачве из Шапца.

- Лијепо сам прихваћен, а први утисци су изванредни. Од мене се очекују голови и свјестан сам тога. Нећу ништа да обећам и моје је да се трудим, радим, пружим максималан напор те уз добре партије цијеле екипе очекујем титулу - рекао је Зорановић.

Ништа од двојца

Иако се спекулисало да ће Леотар појачати фудбалери Сарајева Марко Михојевић и Немања Анђушић од тога нема ништа јер тренер Сарајлија Мехо Кодро озбиљно рачуна на њих у наставку Премијер лиге БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана