Sarajevo novi test fudbalera Leotara

Ratomir Mijanović
Sarajevo novi test fudbalera Leotara

Trebinje - Fudbaleri Leotara odigraće danas kontrolnu utakmicu protiv Sarajeva u Čitluku dok je generalna proba pred početak drugog dijela prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske zakazana za 28. februar protiv Sutjeske iz Foče.

U posljednjem pripremnom meču Trebinjci su remizirali sa Čelikom iz Nikšića rezultatom 1:1, a gol za tim Damjana Ratkovića postigao je Nenad Zečević.

- Leotar je u najboljoj poziciji uoči proljećnog dijela šampionata. Vjerujem da smo igrački jači i nadam se povratku u elitno društvo. Ovo je dosta mlađa ekipa od one u kojoj sam igrao, ali ima dosta talenata i vjerujem da ćemo se na kraju radovati. U Trebinju sam nekoliko dana, dobro radimo mada nam treba vremena da se još uigramo. Mislim da možemo u Premijer ligu i učinićemo sve što je do nas - rekao je fudbaler Ognjen Radulović.

Poslije prvog dijela šampionata Republike Srpske i odigranih 13 utakmica Leotar drži prvo mjesto na tabeli sa 26 bodova, dva više od prvih pratilaca Kozare i Rudar Prijedora. Nakon nekoliko sezona na "Police" se vratio vezni igrač Pavle Sušić, a osim njega u timu je i Bojan Zoranović dojučerašnji fudbaler Mačve iz Šapca.

- Lijepo sam prihvaćen, a prvi utisci su izvanredni. Od mene se očekuju golovi i svjestan sam toga. Neću ništa da obećam i moje je da se trudim, radim, pružim maksimalan napor te uz dobre partije cijele ekipe očekujem titulu - rekao je Zoranović.

Ništa od dvojca

Iako se spekulisalo da će Leotar pojačati fudbaleri Sarajeva Marko Mihojević i Nemanja Anđušić od toga nema ništa jer trener Sarajlija Meho Kodro ozbiljno računa na njih u nastavku Premijer lige BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana