Звијезда 09: Хошић љут због пенала

Д. П.
Звијезда 09: Хошић љут због пенала

БИЈЕЉИНА - Један од фаворита за освајање титуле у Првој лиги Републике Српске, Звијезда 09 је неочекивано на свом терену одиграла против Козаре неријешено, 1:1, а тренер клуба из етно-села Станишићи Џенан Хошић разочаран је начином на који је његова екипа остала без два већ укњижена бода.

Звијезда 09 је повела голом Абида Мујагића у осмом минуту и чинило се да ће лако доћи до побједе. Међутим, бројне шансе су остале неискоришћене, а казна је стигла у четвртом минуту судијске надокнаде, када је из пенала изједначио Дејан Глишић.

- Знали смо да ће утакмица бити тешка, али смо исто тако добро отворили утакмицу раним поготком. Контролисали смо меч цијелим током, али треба истаћи да се сусрет добија постизањем голова, што ми и поред четири стопостотне прилике нисмо урадили. Морамо прије свега схватити да играмо у клубу који је један од главних кандидата за улазак у Премијер лигу, па се самим тим намеће и императив побједе и тако се морамо поставити, односно реализовати већину шанси, што ми не чинимо у овом тренутку. Ако имамо резултат, а не постижемо погодак, то не значи да нам неко треба нешто отимати, имајући у виду досуђени пенал за госте који је у најмању руку контроверзан. Ја не знам чему све ово води - рекао је Хошић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана