Звезда и Партизан се опростили од Петковића

Танјуг
Звезда и Партизан се опростили од Петковића

БЕОГРАД - Најпопуларнији српски фудбалски клубови, Црвена звезда и Партизан, опростили су се од Илије Петковића, једног од најбољих српских фудбалера у историји и ријетких који није носио ни црвено-бели, ни црно-бели дрес.

“Црвена звезда је са неверицом и великом тугом дочекала вест да нас је напустио Илија Петковић. До последњег тренутка сви у клубу смо били убеђени да ће Петко победити и овог пута, да је његово срце јаче од свега. Надали смо се и буквално навијали, да и овај проблем реши на себи својствен начин, финтом, шмеком, храброшћу и осмехом победника. Нажалост то се није догодило”, наводи се на сајту Звезде.

Легенда нашег фудбала није више са нама, а иза њега је остала велика празнина у нашем клубу.

“Звездини ветерани су са Петком делили фудбалски живот, све муке и радости које он носи, више од пола века, наш стручни штаб и првотимци су често упијали његове савете, а играчи омладинске школе су примили мноштво пехара управо из руку Илије Петковића... Црвена звезда упућује последњи поздрав великом играчу, фудбалском романтичару, ривалу, шмекеру и учитељу. Петко, вечна ти слава”, поручују из Звезде, уз најдубље саучешће породици Илије Петковића.

Истовремено, Партизан се на Твитеру опростио од Петковића.

“ФК Партизан изражава дубоко саучешће поводом изненадне смрти великог пријатеља и спортског радника, некадашњег селектора репрезентације Србије Илије Петковића. Нека ти је вечна слава”, истакли су из Партизана.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана