Зоран Ћургуз, тренер Слоге: Наивно примамо голове

Д. П.
Зоран Ћургуз, тренер Слоге: Наивно примамо голове

ПОСУШЈЕ - Шеф стручног штаба Слоге Зоран Ћургуз незадовољан је послије пораза од Посушја са 2:3, а највише га боли чињеница да је његова екипа још једном постигла два гола на гостовању, а остала празних шака.

Уз све то, нападач Добојлија, млади Лука Куленовић, други пут у овом првенству у једном сусрету постигао је два поготка, али ни то није помогло његовој екипи да избјегне пораз.

- Још једном смо били ефикасни, али је очито да нам шкрипи у задњој линији. Превише наивно примамо голове, послије индивидуалних грешака. Зато нам мало вриједи што већи дио утакмице добро играмо, када то све веома брзо проспемо грешкама у одбрани. На томе морамо порадити - нагласио је Ћургуз.

Слога је и у овом сусрету играла офанзивно и са ова два гола постала први премијерлигаш ове сезоне који је десет пута затресао мреже ривала.

- Видјело се на полувремену утакмице, када сам извршио три измјене, да желимо дати још који гол. Играли смо практично са три нападача, а слаба сатисфакција за то био је наш други погодак у судијској надокнади. Права је штета што ефикасну игру у досадашњем дијелу сезоне нисмо крунисали којим бодом више - наставио је Ћургуз.

Добојлије у наредном колу у Модричи дочекују Широки Бријег.

- У том мечу ће нам бити императив побједа, јер желимо што прије да се стабилизујемо у средини табеле - додао је Ћургуз.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана